Türkiye (Son Dakika) Çifte cinayette şok mesaj!

Çifte cinayette şok mesaj!

Paylaş
Çifte cinayette şok mesaj!

Adana'da, 10 dakika arayla gerçekleştirilen çifte cinayette ilginç ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Evinde öldürülen kadının, sokakta vurularak hayatını kaybeden doktora cep telefonundan "Kocam durumu çaktı, haberin olsun. Dikkatli ol" diye SMS attığı ortaya çıktı

Edinilen bilgiye göre, 27 Kasım günü akşam Denizli ve Narlıca mahallelerinde meydana gelen olayda, Narlıca Aile Sağlığı Merkezi'nde aile hekimi olarak görev yapan Dr. Cengiz Ü. (43) ile kocası Kuzey Irak'ta inşaat işçisi olarak çalışan ve yılın çoğunu bu ülkede geçiren Mehmet N. O.'nun. (42) eşi Semra O. (34) aile sağlığı merkezine hasta olarak gittiği dönemde tanıştı.

Haberin Devamı

İddiaya göre, sonraki dönemlerde doktor ile kadın arasında yakınlaşma olunca yasak aşk başladı. Bu arada, Mehmet N. O. ise Kuzey Irak'tan memleketine döndü.

Semra O. ve kocası Umre'ye gidip gelirken Mehmet N. O., kalbinden rahatsızlanıp ameliyat oldu. Eşi ise doktor ile görüşmeye devam etti. Mahalleli de bu durumu fark ederek dedikodu yapmaya başladı.

Semra O.'nun bir gün telefonda doktor ile "Aşkım, canım" diyerek konuşmasını kocası duyunca "Sen kiminle böyle konuşuyorsun" diye bağırdı. Telefonu kapatan Semra O., "Doktorun kızı nişanlanıyormuş, ona söylüyordum" dedi.

'KOCAM DURUMU ÇAKTI'

Ancak kocası inanmayarak eşini sürekli takip etmeye başladı. Bu durum karşısında Semra O. cinayetten 4 gün önce 23 Kasım günü ilaç içerek intihar girişiminde bulundu. Hastaneye kaldırılan Semra O. yapılan müdahaleyle kurtarıldı. Eve geldikten sonra Mehmet N. O. eşini yine takip etmeye başladı. Eşinin kendisini aldattığına kesin karar veren koca doktoru ve eşini öldürmeye karar verdi. Bu durumu fark eden kadın ise doktora telefonla, "Kocam durumu çaktı, haberin olsun. Dikkatli ol" diye SMS gönderdi. Ancak bu SMS'ten dakikalar sonra Mehmet N. D. sokak ortasında önce doktoru, ardından da evine gelerek eşini öldürüp kaçtı.

Polisin yaptığı araştırmada, Semra O. ile Dr. Cengiz Ü.'yü öldüren silah ile zanlının kaçtığı motosiklet ve evin önünde bulunun motosikletin de aynı olduğu belirlendi.

Haberin Devamı

İHA