Uğur Alkapar Çifte standart
HABERİ PAYLAŞ

Çifte standart

Haberin Devamı

Taş fırın erkeği Tamer Karadağlı yeni filmi ‘Pamuk Prens’i tanıtmak için sık sık konuşuyor. 2007’de karısını aldattığı için boşanan Tamer Karadağlı “Ama kadınlar şöyle peşimden koştu, böyle peşimden koştu” deyip sözde günah çıkarmış. Tabii aslında bahane bulmuş. Şöyle devam etmiş: “Kadınların ilgi göstermesinden şikâyetçi olan bir erkek daha görmedim. Ben de onlardan biriyim. Birçok hemcinsim gibi şehvet kurbanıyım.” Beyefendi, o deftere imza attıysanız yapacağınız şey şikayet etmek değil, nefsinize hakim olmak zaten. Karınız size aynı sözlerle gelse ne yapardınız acaba? Erkek yaparsa zavallı şehvet kurbanı olur. Aldatan kadın olsa ne o...luğu kalır ne de namussuzluğu...

TOKAT GİBİ!

Athena’nın 2 yıl önce çıkardığı albümündeki ‘Ses Etme’ şarkısına sürpriz bir klip geldi. Kısa süre içinde 1.5 milyon kişi izledi, sosyal medyada çok konuşuldu. Başrolde gece kulüplerinde ‘drag queen’ (kadın kılığında performans sanatı yapan erkek) olarak çalışan Onur Gökhan Gökçek var. Yönetmen Gönenç Uyanık’ın harika bir iş çıkardığı klipte Onur da adeta yıldızlaşıyor. Trans kadın cinayetlerinde Avrupa birinciliğini yıllardır kimseye kaptırmayan Türkiye’deki ikiyüzlü ahlak anlayışını da tokat gibi suratımıza çarpıyor. (NOT: Onur’u Instagram’da takip etmek isterseniz: nurtopusacan)

HAYRANLARINIZI KIRMAYIN!

Almeda Abazi, sevgilisi Tolgahan Sayışman’ın şöhretinden ve hayranlarından yakınıp “Yurt dışında bile rahatsız ediyorlar” demiş. Bugüne dek hep dikkatli açıklamalar yapan Tolgahan Sayışman bence Almeda’nın kulağını çekmiştir. Çünkü akıllı adam. En son ‘İnadına Aşk’ ile reytinglerin tepesindeyken “Sokağa çıkamıyorum. Olmuyor yani” diye şikayet eden bir Can Yaman vardı. Şimdi ilk 20’ye giremeyen bir yapımda galiba. Artık sokağa çıkabiliyor mu merak etmeden duramıyorum. Hayranları kırmamak, kızdırmamak lazım.

KLEIN YİNE BİR NUMARA

Geçen yılın sürprizi Harbiye’de açılan kulüp Klein oldu. 90’larda İstanbul’un ufkunu açan Ceylan Çaplı kulüplerinden beri şehirde ilk kez böyle bir şey oluyordu. Müziğiyle, kitlesiyle başka bir yere benzemeyen Klein 2 hafta önce kapılarını tekrar açtı. Kapısında yüzlerce metre kuyruk oluşan Klein’ın başındaki Burak Yön ve İsmail Alper’e bu başarının kaynağını sorduğumda aldığım cevap “Ekip çalışması” oldu. Gerçekten de kapısından barına, DJ kabininden tuvaletine dek aksayan hiçbir şey yok. Tabii işin sırrı içeride herkesin kendini rahat hissetmesi ve aynı ortamda bulunmaktan hoşlanmayacağı kimse olmaması. Klein’ın üst katında sadece Çarşamba- Perşembe geceleri hizmet veren Flamme da bu hafta kapılarını açtı. O da ayrı bir başarı hikayesi. Hafta içi insanları gece dışarı çıkarabilecek bir yer yaratmayı da başardı İsmail ve Burak. İki mekanda adeta İstanbul’un diğer işletmeci ve kulüp sahiplerine ders veriyorlar!

HEPSİ BİR ARADA: COSTA

Karaköy’de gün geçmesin ki yeni bir lokanta, bar ya da kulüp açılmasın. Müstakil bir binadaki Costa Karaköy son dönemde gördüğüm en ilginç konsepte sahip. Giriş katı bar, orta katlar lokanta ve en üst kat bir kulüp. Hepsi bir arada yani. Belçikalı Şef Bruno Van Damme’ın iddialı menüsü, sabah 4’e kadar açık kulübü ile Costa Karaköy’ü sevenlere ilginç bir kış sezonu yaşatacak gibi görünüyor.

ŞEHİRDE NELER OLUYOR

✔ Küçükçiftlik Park’ta Perşembe başlayan Kahve Festivali’nin bugün son günü. Dünyaca ünlü master barista yani kahve uzmanlarının en yetkinlerinden biri, İsveçli Ola Persson harika bir atölye çalışmasıyla kahvenin inceliklerini anlattı. Festivalin en keyifli etkinliklerinden biri buydu

✔Şehirde kaliteli müzik dinleyebileceğimiz çok az yer kaldı. Çok iyi bir caz şarkıcısı olan Selen Beytekin Levent’teki Butcha’nın sahnesindeydi. Kalabalığı resmen coşturdu. İyi yemek, iyi kokteyl ve iyi müzik bir arada olunca, tadından yenmiyor!

✔Dockers’ın Salt Galata’da düzenlediği 30. yıl partisi genç bir kitleyi topladı. Koleksiyon tanıtımıyla başladı ve diskoyla sona erdi. Gözler kıyafetlerden çok tanıtımı yapan manken çocuklardaydı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder