Yaşam Çiftlerin birbirlerine sorması gereken 5 soru

Çiftlerin birbirlerine sorması gereken 5 soru

Paylaş
Çiftlerin birbirlerine sorması gereken 5 soru

Birlikte olduğunuz kişiyi daha iyi tanımanızı sağlayan sorular sorarak onunla daha yakın bir bağ kurabilirsiniz

Hakkınızdaki ilk düşüncesi

Tanıştığınız anla ilgili birbirinizden farklı duygular yaşamış, farklı düşüncelere sahip olmuş olabilirsiniz. Ne hissetmiş, ne düşünmüş, en çok nelerden etkilenmiş? O an ile ilgili aklında en çok ne kaldığını öğrenin.

Onu en çok mutlu eden şey

Şimdiye kadar belki birçok anıya sahip oldunuz ancak, belli bir gün veya an onun aklına daha çok kazınmış olabilir. En mükemmel hissettiği günü bilirseniz, daha güzel vakit geçirmek için bu doğrultuda aktivitelere yönelebilirsiniz.

En gurur duyduğu şey

İnsanlar kendilerinden bahsederken zorlanabilir. Kendiyle gurur duyduğu bir olaydan belki de haberiniz bile yok. Bu çok küçük bir şey ya da büyük bir başarı olabilir ama onun hakkında çok şey belli eder.

Gelecek hakkındaki planları

Gelecekle ilgili kafasında neler olduğunu biliyor musunuz? İş hayatı, evliliğiniz ya da herhangi bir hayali hakkında olabilir. Bunları paylaştığında kendini size çok daha yakın hissedecektir.

En büyük pişmanlığı

Yapmadığı ve treni kaçırdığını düşündüğü bir şey için olabileceği gibi, çok kötü bir şey yapmış olmasından da kaynaklanan bir pişmanlık duyuyor olabilir. Kimse kendi yaptığı kötü bir şeyden bahsetmek istemez ancak bu küçük oyun sayesinde daha derinlere inebilirsiniz. (Para Durumu)

TARTIŞIRKEN İLİŞKİYE ZARAR VEREN 7 HATALI DAVRANIŞ

Haberin Devamı