Gündem Çiftlik Bank'ın CEO'su Mehmet Aydın'ın eşi Sıla Aydın kimdir?

Çiftlik Bank'ın CEO'su Mehmet Aydın'ın eşi Sıla Aydın kimdir?

Paylaş
Çiftlik Bank'ın CEO'su Mehmet Aydın'ın eşi Sıla Aydın kimdir?

Çiflik Bank ülke gündeminden düşmüyor. En son Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın eşi Sıla Aydın, Geyve Cumhuriyet Başsavcılığına teslim oldu. Bu yeni gelişmeyle birlikte Sıla Aydın'ın kim olduğu da merak konusu oldu.

Çiftlik Bank'ı kurup on binlerce kişiyi dolandıran ve milyonlarca lirayı yurt dışına aktaran Mehmet Aydın, Uruguay'a kaçtı. Binlerce kişinin paralarını alıp kaçan Mehmet Aydın'ın tesislerine şimdi kayyum atanacağı ileri sürülüyor. Öte yandan eşi Sıla Aydın ise Geyve Cumhuriyet Başsavcılığına teslim oldu.


Sıla Aydın yaptığı açıklamada Mehmet Aydın'la hiçbir şekilde işbirliği yapmadığını, paraların kendisinde olduğu iddilarını da yalanladı. Sıla Aydın, Ayrılma sebebim Çiftlik Bank ile ilgili aklımda soru işaretleri olduğu içindi. Çünkü bu kadar paranın dönüyor olması beni korkuttu. Ayrıca Mehmet ile kişisel problemlerimden dolayı ara verdim.

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM"

Benim babam onu dolandırmış olsa dehşet parası olurdu. Ve banka yoluyla geçerdi. Buna bankalar, bakanlıklar açığa kavuşturabilir. En kısa zamanda ben de savcılığa suç duyurusunda bulunacağım." şekilnde konuştu.



SILA AYDIN KİMDİR?

Mehmet Aydın yurt dışına kaçmadan önce eşi Sıla Soysal'ı boşadı. Mehmet Aydın'ın firar ettiğini ortaya çıkması ile birlikte konuşmaya başlayan eski karısı Sıla Soysal ocak 208'de ayrıldıklarını açıkladı. 20 yaşında olan Sıla Soysal facebook hesabında kendisini bir ajansa kayıtlı oyuncu olarak gösteriyor.

OCAK 2018'DE BOŞANMA DAVASI

Benim evliliğim bitme noktasındaydı. Ocak 2018 itibarıyle boşanma davasının gerçekleştiğini söyleyebilirim. Şu an agabeyi (Fatih Aydın) ile birlikte Uruguay'a oradan da Dubai'ye kaçtıklarını biliyorum. Mehmet Aydın ile birlikte olsaydım onunla kaçardım.