Türkiye (Son Dakika) 'Çıkınca öldüreceğim!'

'Çıkınca öldüreceğim!'

Paylaş
'Çıkınca öldüreceğim!'

Adana'da 29 yaşındaki Ömür Erkuvan, halası Gürcü Erkuvan'ı tabanca ile bacağından vurdu. Yakalanan genç kadın, "Namussuzluk yapıyordu uyarmak için vurdum. Çıkınca öldüreceğim" dedi

Olay, merkez Yüreğir İlçesi'nin Güzelevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Cono Aşireti mensubu olan Gürcü Erkuvan, evinde uğradığı silahlı saldırıda sol bacağından vuruldu. Gürcü Erkuvan ambulansla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, kendisini yeğeni Ömür Erkuvan'ın yaptığını söyledi.

Gürcü Erkuvan'ın iddiası üzerine harekete geçen polis ekipleri şüpheli Ömür Erkuvan'ı yakaladı. Saldırıyı amcası Cihanşah Erkuvan'ın azmettirdiğini ileri süren Ömür Erkuvan, "Eniştem Şahin Erkuvan cezaevinde yatıyor. O adam içeride gün sayarken, kadın burada kayınbiraderi ile ilişki yaşamaya başladı. Yaptığı yanına mı kalacaktı? Çıkınca öldüreceğim. Az bile yaptım"diye konuştu.

Gözaltına alınan Ömür Erkuvan, olayda kullandığı tabancayı Cihanşah Erkuvan ile Hıdır Mazı'nın verdiğini, saldırıdan sonra da Sema Erkuvan'a teslim ettiğini ifade etti. Ömür Erkuvan'ın ifadesi üzerine polis, Cihanşah Erkuvan, Hızır Mazı ile Sema Erkuvan'ı da gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DHA

Haberin Devamı