Yaşam Cildinizi dış etkenlerden koruyun!

Cildinizi dış etkenlerden koruyun!

Paylaş
Cildinizi dış etkenlerden koruyun!

Gençlik yıllarımızda cildimizin maruz kaldığı dramatik değişiklikler, ilave nemlendirici veya gündüz kremi kullanmamızı gerektirmeyebilir. Ancak zaman ilerledikçe, normal gün ışığına bile maruz kalmayla ilişkili etkileri görmeye başlarız. Bu sebeple cildimizi korumaya mümkün olduğunca erken yaşlarda başlamamız gerekir

Amway, hayatı hızlı yaşayanlar için hem nemlendirme özelliği olan hem de SPF 30 güneş koruyucusu içeren yeni essentials by ARTISTRY Çok Amaçlı Koruyucu Losyon SPF 30 ürününü 9 Temmuz’da satışa sunuyor.

Haberin Devamı

essentials by ARTISTRY ürün ailesine yeni katılan ve sabırsızlıkla beklenen bu ürün, gençlik yıllarından itibaren kullanım için idealdir.

Hafif dokulu ve yağsız bir ürün olan yeni essentials by ARTISTRY Çok Amaçlı Koruyucu Losyon geniş spektrumlu SPF 30 UVB/UVA koruması sağlar. Bu özgün mineral bazlı güneş koruyucu aynı zamanda ciltte bulunan fazla yağı emmektedir. İçeriğinde bulunan bileşenler, UV ışınlarına ve cep telefonları, tablet ve dizüstü bilgisayarlar gibi LED ekranlardan çıkan mavi ışına karşı doğal ve mineral bazlı bir koruma sağlar. Diğer botanik bileşenler içerisinde besleyici hindistancevizi suyu, Afrika karpuzu ve serbest radikallere ve diğer kontaminantlara karşı koruma sağlayan NUTRIWAY™ aserola kirazı bulunmaktadır.

Haberin Devamı

Komedojenik olmayan formülü ile aşırı sebumla gözenekleri tıkamaz ve bundan dolayı da akne veya siyah noktaya neden olmaz.

Çok Amaçlı Koruyucu Losyon SPF 30 (50ml) –88TL