Gündem Çılgın aşık yol kesti

Çılgın aşık yol kesti

Paylaş
Çılgın aşık yol kesti

Edirne'de 21 yaşındaki Besim Vatan, kıskançlık nedeniyle kendisini terk eden sevgilisi T.U. ile barışmak için kız arkadaşının bulunduğu otobüsü durdurdu ve af diledi

Çılgın aşığın bu girişimi iki sevgiliyi barıştırdı. Trakya Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı ikinci sınıf öğrencisi 'Çılgın Türk’ lakaplı Besim Vatan ile aynı okulda Tekstil Bölümü okuyan birinci sınıf öğrencisi T.U., 3 ay önce arkadaş oldu.

Ancak ikili arasında çıkan kıskançlık tartışmaları nedeniyle T.U., 5 gün önce Besim Vatan’dan ayrıldı ve hafta sonu tatili için İstanbul’daki ailesinin yanına gitti.

ORGANİZE İŞLER

T.U.’yu çok sevdiğini söyleyen Besim Vatan tekrar sevgilisi ile barışmak için arkadaşlarından yardım istedi. Bunun üzerine Besim Vatan, yakın arkadaşlarına 'Besim seni çok seviyor’ dedirterek bunu kameraya aldıi.

Bu görüntüleri ve birlikteyken çektirdikleri fotoğrafları birleştiren Besim Vatan, Kenan Doğulu’nun 'Kurşun adres sormaz ki’ adlı şarkısı eşliğinde müzikli 4 dakikalık slayt gösterisi hazırladı.

Hazırladığı görüntüyü flaş bellekte yükleyen Besim Vatan, sabah 05.00’da İstanbul’a giden ve saat 11.00’da tekrar Edirne’ye dönecek olan şehirlerarası bir otobüs firması ile konuşarak yardım istedi.

Otobüs yetkilileri de yardım etmeyi kabul etmeyince Besim Vatan, sevgilisi B.T.’nin İstanbul’dan hafta başı hangi otobüsle döneceğini öğrendi ve flaş belleği bu otobüsün muavinine vererek, B.T. otobüse binince otobüs koltuğundaki ekranda izlemesi için vermesini istedi.

Hazırlıklarını sürdüren Besim Vatan, büyük bir afişe ‘Tuğba Seni Çok Seviyorum’ diye yazarak Edirne Otogarı’nın önünde beklemeye başladı. Anlaşma gereği de otobüsün muavini, Edirne’ye girişte flaş belleği genç kıza vererek içindeki görüntüyü koltuktaki ekrandan izlemesini istedi.

OTOBÜSÜN ÖNÜNÜ KESTİ

Edirne Otogarı önünde bekleyen Besim Vatan elindeki gül ve iki arkadaşının tuttuğu 'Tuğba Seni Çok Seviyorum’ pankartı ile otobüsün önünü kesti.

Otobüsün şoförü kapıyı açınca araca binen Besim Vatan, koltukta oturan ve flaş bellekteki görüntüleri teknik sorun nedeniyle izleyemeyen T.U.’ya gülü verdi. Ardından da otobüsten indi.

Bu sürpriz sonrası çok şaşıran T.U., ilk başta barışma teklifini kabul etmedi. Ancak bir süre sonra barışmayı kabul etti. Daha sonra iki sevgili otogardan ayrıldı.

Fırat KESKİNKILIÇ/DHA