Alışveriş - Moda Cilt lekelerinin görünümünü gözle görülür bir şekilde azaltın
Paylaş
Cilt lekelerinin görünümünü gözle görülür bir şekilde azaltın

Murad markasının kurucusu ve Amerika’nın 1 numaralı dermatoloğu Dr. Howard Murad’ın 10 yıl boyunca yaptığı klinik araştırmalarla geliştirdiği Rapid Age Spot Correcting Serum ile tanışma vakti!

İster açık ister koyu bir tene sahip olun, cilt lekeleri çok belirgin olmasalar bile rahatsız edicidir. Cildinizi temizlemek ve beslemek için yaptığınız onca şeyden sonra orada hala öylece durmaları, gözünüze çarptıkça sizi hoşnutsuz kılar.

Dr.Murad bu konuda size çok özel bir çözüm sunuyor: Klinik araştırmalarla etkileri kanıtlanmış Rapid Age Spot Correctig Serum, (Hızlı Etkili Leke Giderici Bakım Serumu) cilt lekelerinin görünümünü gözle görülür bir şekilde azaltmaya, Özel Patentli NHP-3 Teknolojisi ile yaşlanma belirtilerini azaltmaya ve cilt tonunu desteklemeye yardımcı olur.

İçeriğindeki C Vitamini ile cildi çevresel faktörlerin yaşlandırıcı etkilerine karşı korurken Ferulik asit ile güneşten hasar gören cildi onarmayı destekler. Oigopeptidler ile cildin kendini yenilemesine yardımcı olur.


NASIL KULLANILIR?


Günde 2 defa temizleme ve tonikleme işleminden sonra cildinize ince bir tabaka halinde uygulayınız. Etkili bir bakım için devamında Essential-C Day Moisture SPF 30 nemlendirici kullanılması önerilmektedir. Günlük kullanıma uygundur

Essential C Day Moisture SPF 30 – C Vitaminli Gündüz Nemlendiricisi SPF 30 geliştirilmiş en güçlü C vitamini antioksidanı, cilt onarıcı teknolojisi ve artırılmış SPF 30 özelliği ile artık cildinizi gün boyu güneşin zararlarından daha fazla korumaya yardımcı olur.

Haberin Devamı