Alışveriş - Moda Cilt lekelerinize veda edin
Paylaş
Cilt lekelerinize veda edin

Cilt bakımının önemli adımlarından biri olan cilt rengini düzenleyen ve eşitleyen bakım ürünleri kullanmak, sağlıklı ve berrak bir cildin altın sırrı olarak biliniyor

Bioderma tarafından cilt lekelerine çözüm olarak geliştirilen White Objective Foaming Cleanser, cilde zarar vermeden cildi derinlemesine temizliyor, kir ve makyajdan arındırıyor. Özel W.O.TM* patenti içeriğindeki aktif içeriklerle kahverengi lekelerin giderilmesine ve tekrardan oluşmalarının önlenmesine yardımcı oluyor. Özel formülü sayesinde cilt hem aydınlık bir görünüme kavuşuyor hem de ipeksi bir yumuşaklık kazanıyor. Sabun içermeyen ve nemlendirici aktif içerikler ile zenginleştirilmiş White Objective Foaming Cleanser yüksek cilt toleransına sahiptir. Kremsi ve peeling etkili bir dokuya sahip ürün, komedojenik değildir.


Kimler kullanabilir?


En hassas ciltler dâhil tüm cilt tipleri kullanabilir. Özellikle leke problemi yaşayan ciltlerin kullanımına uygundur. Nasıl Kullanılır? Nemli cilde uygulayın, köpürtün ve iyice durulayın. Haftada bir veya iki kez maske olarak da kullanılabilir: Kalın bir tabaka halinde cilde sürerek 5 dakika bekletin, ıslatın, köpürtün ve iyice durulayın. Göz çevresi ile temasından kaçının.

Ürün miktarı: 500 ml / 200 ml

Haberin Devamı