Osman Şenher Cim Bom kıpırdadı
HABERİ PAYLAŞ

Cim Bom kıpırdadı

Galatasaray enteresan bir takım. 4 haftadır kötü futbol oynasa da kazanarak 12 puan aldı. Puan cetveline baktığım zaman bu galibiyetlerden sonra fazla eleştirmemek lazım. Peki takım iyi futbol mu oynuyor? Kesinlikle hayır. Dün akşam İstanbul Belediye karşısında ilk yarı biraz kıpırdadı, büyük golcü Baros sahneye çıktı, 12. dakikada takımını 2 farklı öne geçirdi. İstanbul Belediye oyundan düştü. Daha önceki haftalarda seyrettiğimiz dirençli, mücadeleci takım sahada bir anda kayboldu. Galatasaray da sahanın tamamını kullanarak koştu, pres yaptı, üçüncü golü buldu ve ilk 45 dakikayı iyi diyebileceğimiz bir futbolla kapadı.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

İkinci yarı ise yine önceki haftalarda olduğu gibi daha az koşan 3-0’lık skor yeter deyip bu neticeyi korumak isteyen takım hüviyetine büründü. Bu da Abdullah Avcı’nın talebelerini biraz olsun canlandırdı. 1 gol buldular, 2 de çok net gol pozisyonuna girdiler. Az kalsın bu rehaveti Galatasaray’ın puan kaybetmesine mal olacaktı. Galatasaray bundan sonra daha güçlü takımlarla oynayacak. Şimdiye kadar bir tek Bursaspor’la oynadı. Kendi sahasında mağlup oldu.

Fenerbahçe, Trabzonspor, Beşiktaş, Kayserispor gibi zorlu maçları var. Bu futbolla o maçların altından kalkabilir mi? Onu bilemiyorum. Ama çok zorlanacağı kesin. Dün akşamı Baros kurtardı diyebiliriz. Ayhan mükemmele yakın futbol oynadı. Servet ve Serkan çok gayretliydi. Buna rağmen takımda sıkıntı çok. Misimoviç’e büyük paralar verildi. Sahada yok gibi. Pino, Cana ilk yarı gayretli, ikinci yarı onlar da kayboldu. Her şeyden önemlisi Baros sakatlanıyor, Rijkaard Elano’yu oyuna almıyor. Hem Elano’ya yazık ediyor hem de Galatasaray’ın Elano’ya verdiği 8 milyon euroyu çöpe atıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder