Hamit Turhan Cim Bom kümeye!
HABERİ PAYLAŞ

Cim Bom kümeye!

Herkes acaba düşer mi, diyor. Hiç önemli değil! Koltuğu bırakmayan başkanıyla, başkanına ayağa kalkmayan yöneticisiyle, başkanına, futbolcusuna küfür eden kongre üyesi ve taraftarıyla bu kulüp zaten küme düşmüş!

Sezon sonu Trabzonspor veya Fenerbahçe’den biri ipi göğüsleyecek. Normal şartlarda bu iki kulübümüzün gündemde olması gerekir. Ama olamıyorlar! Çünkü, küme düşme potasının sınırına gelen Galatasaray, şampiyon adayı bu iki takımımızdan daha fazla sayfaları, ekranları ve kahvehane ile meyhane masalarını meşgul ediyor. Bu da doğaldır.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

UEFA Şampiyonu bir kulübün tersine tarih yazması çok konuşulur. Herkes merak ediyor. Acaba bu sezon bir ilk yaşanabilir de Galatasaray küme düşer mi, diye... Bu hiç önemli değil. Bir takım, adı ve büyüklüğü ne olursa olsun, kötü bir sezon planlaması yapıldı mı, sıradan bir takıma da dönüşebilir, küme de düşebilir. Burada Galatasaray’ın Bank Asya’ya gitmesinden daha önemli olan, kulübün içinde bulunduğu durumdur.

Trabzon’u tutacaklar

Camianın neredeyse dörtte üçünü karşısına almış, ancak buna rağmen koltuğu bırakmak istemeyen ve mali kongrede darbe yiyen başkanıyla, yönetimi için için çürüten, başkanına ayağa kalkmayacak kadar Galatasaray geleneklerini ayaklar altına alan yöneticileriyle, başkanına ve futbolcusuna küfür eden kongre üyeleri ve taraftarıyla bu kulüp zaten klasman düşmüş.

Bakın size resmin tamamlanması için bir şey daha söyleyeyim: Bu hafta oynanacak Trabzonspor maçında Galatasaraylılar’ın büyük çoğunluğu Trabzonspor’u tutacak! Fenerbahçe şampiyon olmasın diye! Daha ne diyebiliriz ki? Koca Galatasaray tarih önünde diz çökmüş vaziyette. Dizlerini dövsen, başını duvarlara vursan ne fayda...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder