Spor Cim Bom tura veda etti

Cim Bom tura veda etti

Paylaş
Cim Bom tura veda etti

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasında, Ukrayna'nın Karpaty takımı ile 1-1 berabere kalarak tura veda etti

Galatasaray'ın golünü 89. dakikada Aydın kaydederken, 90. dakikada Fedetskiy'nin attığı gol Cimbom'un umutlarını yok etti.Ü Karşılaşmayı 9 kişi tamamlayan Karpaty Lviv takımında ilk kırmızı kartı 71. dakikada Kuznetsov gördü.

Haberin Devamı

Yüzüne aldığı darbe sonucu kanlar içinde kalan Ali Turan'ın tedavisi saha kenarında yapıldı. Maçın son dakikasında ise Fedetskiy attığı golün ardından kırmızı kart gören bir diğer isim oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 14: Sağ kanattan çalımlarla ceza sahasına giren Arda’nın pasında yakın mesafeden Mustafa kötü bir vuruş yapınca savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 23: Ani gelişen atakta Zenjov bir anda kaleci Ufuk ile karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda top yandan auta çıktı.

Dakika 33: Ceza sahası içinde Fedetsky’nin plase vuruşunu kaleci Ufuk iki hamlede önledi ve ilk yarı, başka tehlikeli atak olmayınca 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Dakika 60: Hakan Balta soldan daldı, ortasını yaptı, Barış Özbek’in vuruşunda kaleci topu kornere tokatladı.

Haberin Devamı

Dakika 66: Galatasaray ceza sahası içi bir anda karıştı, yaşanan karambolde Servet son anda topu uzaklaştırmayı başardı.

Dakika 76: Milosevic’in vuruşunda top savunmadan döndü. Karpaty Lviv mutlak bir golden oldu.

Dakika 80: Arda’nın sert şutunda kaleci topu son anda çeldi.

Dakika 90: Arda Turan’ın uzun pasında Aydın kaleci ile karşı karşıya kaldı ve topu ağlara bıraktı, Aslan bir anda umutlandı: 0-1.

Dakika 90+2: Fedetsky topu Galatasaray ağlarına yolladı, Cim Bom Avrupa’ya veda etti: 1-1.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2594","2594","201008","2594-5.jpg");