Osman Şenher Cim Bom zorlanmadı
HABERİ PAYLAŞ

Cim Bom zorlanmadı

OFK Belgrad, Galatasaray’a kafa tutacak güçte bir takım değil. İstanbul’daki maç berabere bitti. O zaman da söyledik, “Galatasaray 2 hata yaptı 2 gol yedi” diye. Ama iki takım arasındaki kalite farkı çok büyük. Cim Bom mükemmel futbol oynamıyor. Bu kadroyla oynayamaz da... Ancak kötümser olmamak lazım. İlerleyen haftalarda takım olarak toparlanacaklardır. Bir de buna yeni transferlerin ekleneceğini düşünürsek, umutsuz konuşmamak lazım.

Diyeceksiniz ki, “Geçen sene mükemmel kadroyla Rijkaard ne yaptı?” Böyle düşünenlere de haksız değil. Bütün iş Frank Rijkaard’da. Defansta Servet-Neill ikilisi hamlelerinde yavaş kalıyor. Dün gece maç 2-1 iken Neill öyle bir hata yaptı ki, Dünya Kupası’nda forma giymiş bir futbolcuya yakışmadı. Belgrad az kalsın beraberliği yakalıyordu. Ama beğenilmeyen Aykut’un muhteşem refleksi belki de maçın kaderini değiştirdi. Orta sahada Ayhan, Mustafa Sarp ve Lorik Cana üçlüsünün en iyisi Ayhan. Yönetim madem orta sahaya yabancı futbolcu alıyor, bu hakkını Lorik Cana’da kullanmaması lazımdı.

Haberin Devamı

Daha kaliteli bir isimle alınmalıydı. Dilerim ilerleyen haftalarda Arnavut futbolcu toparlanır. Arda iyi de oynasa kötü de oynasa Galatasaray’ın bu sezon en etkili ismi olacak. Onun yükünü biraz hafifletmek lazım. Bu da Rijkaard’ın sorunu. Kewell iştahlı başladı. İki de güzel gol attı. Ama bunu uzun maratonda kaç hafta götürebilir? Baros mutlaka bir an önce dönmeli. Sonuçta Galatasaray toparlanma sürecine girdi. Ama kuvvetli rakipler karşısında ne yapar hâlâ kafamızda soru işaretleri var.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder