Spor Cim Bom'a şimşek çaktı!

Cim Bom'a şimşek çaktı!

Paylaş
Cim Bom'a şimşek çaktı!

Lider Galatasaray, Eskişehirspor deplasmanında umduğunu bulamadı, sahadan boynu bükük ayrıldı

Son 3 maçtır Galatasaray’a boyun eğmeyen Eskişehirspor dün de rakibini devirip bu geleneğini sürdürdü: 2-1.

Dakika 5: Nadareviç’in 25 metreden sert şutunda, Leo Franco topu kontrol etti.

Dakika 31: Elano’nun mükemmel arapasıyla ceza alanında bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Jo’nun aşırtma vuruşunda, top üst ağlarda kaldı.

Dakika 37: Sağdan ceza alanına sokulan Keita’nın, karşısındaki Vucko’ya rağmen yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak kaleci Ivesa’nın da müdehalesiyle kornere çıktı.

Dakika 43: Mehmet Topal’ın hatalı pasında, Servet ve Caner’in uzaklaştıramadığı topu kaparak ceza alanına giren Koray, yerden plase bir vuruşla topu kaleci Leo Franco’nun sağından filelere gönderdi: 1-0.

Dakika 46: Orta alandan aldığı topla Galatasaray ceza alanına sokulan Koray, Mehmet Topal’dan sıyrıldıktan sonra ceza yayı üzerinden mükemmel bir vuruşla, Leo Franco’nun solundan meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2-0

Dakika 54: Mehmet Topal’dan kaptığı topla ceza alanına giren Alper, Koray’a pasını aktardı. Bu futbolcunun vuruşunda Servet’e çarpan top kornere gitti.

Dakika 67: Koray’ı geçen Caner’in ceza alanına ortaladığı topa, Keita vurdu. Fakat meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

Dakika 72: Dos Santos’un ceza sahasına girerken Bülent tarafından düşürülmesini hakem penaltı olarak değerlendirdi. Atışı kullanan Elano, topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek maçın sonucunu belirledi: 2-1. (Serkan HACIOĞLU)

YILDIRIM'A TEPKİ

Eskişehir-Galatasaray maçına damga vuran isimlerden biri de hakem Bülent Yıldırım oldu. Özellikle ev sahibi ekibin attığı ilk golde Koray’ın topu elle düzelttiğini görmeyen Yıldırım, Galatasaray’ın kazandığı penaltı pozisyonunu da iyi süzemedi.

İKİ TARAFTAR YARALANDI

Güvenlik güçlerinin yoğun çabasına rağmen maç öncesi istenmeyen görüntüler ortaya çıktı. Kale arkası tribününe stat dışından taş atılması nedeniyle, 2 Galatasaray taraftarı çeşitli yerlerinden yaralandı.

ARDA TURAN CEZALI

Galatasaray kaptanı Arda Turan dün gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Arda gelecek hafta Ankaragücü ile oynanacak maçta takımdaki yerini alamayacak.

Haberin Devamı