Spor Cimbom kalecisini buldu

Cimbom kalecisini buldu

Paylaş
Cimbom kalecisini buldu

Cimbom kalecisini buldu

İspanyol kulübüyle sözleşmesi süren 26 yaşındaki file bekçisinin bonservis bedeli 3 milyon euro. Adnan Sezgin, Kameni'nin menajeri Kahraman Arslan ile bir kez daha masaya oturup, transferi bitirecek

Haberin Devamı

Fenerbahçe maçında yediği hatalı golden sonra Leo Franco'ya yol veren ve kaleci arayışını sürdüren Galatasaray, Espanyol Barcelona'nın kamerunlu file bekçisi Carlos Kameni ile anlaşmak üzere. Galatasaray Genel Müdürü Adnan Sezgin son pürüzleri halletmek için pazartesi günü Kameni'nin Türk menajeri Kahraman Arslan ile tekrar görüşecek. Dünya Kupası'na katılacak olan Kamerun Milli Takımı'nın da kalesini koruyan ve şu an da kampta bulunan 26 yaşındaki Kameni, Trabzonspor'lu Rigobert Song'dan bilgi aldı. Song'un vatandaşına, 'Galatasaray Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri. Eğer seni istiyorlarsa hemen kabul et. Çünkü Galatasaray'da futbol oynamanın zevkine varırsın' dediği öğrenildi.

SÖZLEŞMESİ SÜRÜYOR

Haberin Devamı

Futbolcunun menajeri Arslan, 'Kameni Türkiye'de, özellikle Galatasaray'da oynamayı çok istiyor. Arkadaşı Song'dan da olumlu bilgiler almış. 2013 yılında kadar sözleşmesi var ve bonservis bedeli 3 milyon euro. Pazartesi günü Adnan Sezgin ile bir kez daha bir araya geleceğiz. Bana göre bu transferin olmaması için ortada hiçbir neden yok' diye konuştu.

KAMENİ KİMDİR?

18. 02.1984 doğumlu olan Kameni, henüz 16 yaşında Kemerun Olimpiyat Takımı ile altın madalya kazanarak tarihe geçti. 2000 yılında, 17 yaşındayken Fransa'nın Le Havre takımına transfer olan Kameni, 2002 yılında kiralık olarak St.Etienne takımının kalesini korudu. 2003 yılında İngiltere Premier Lig takımı Wolverhampton'dan teklif alan Kamerunlu oyuncu, çalışma izni alamayınca İspanya'nın Espanyol Barcelona takımına transfer oldu. Henüz ikinci yılında kaleyi tamamen devralarak, aynı yıl 2006'da Espanyol'un İspanya Kupası'nı almasında büyük rol oynadı. Genç kaleci 2006-2007 yılında Afrika'da yılın kalecisi seçildi.