Spor Cimbom'a süper yıldız!

Cimbom'a süper yıldız!

Paylaş
Cimbom'a süper yıldız!

Ara transfer döneminde Mancini'nin listesiyle futbol dünyasını sarsacak Galatasaray hedef değiştirdi! İşte Cimbom'a adım adım yaklaşan süper yıldız

Roberto Mancini geldiği günden bu yana takıma tanıdığı ve oyun şablonuna uygun isimleri katmak istediğini futbol kamuoyu biliyor. Eurosport'un haberine göre Fernando Llorente, bu futbolculardan biri.

Athletic Bilbao'da 333 maçta 118 gol atan, ancak Bilbao'nun yeni sözleşmesini kabul etmeyerek bonservissiz Juventus'a giden Fernando Llorente çok pişman! O dönemde kendisiyle Fenerbahçe'nin de ilgilendiği bilinen Llorente, tercihini Juve'den yana kullanmış ancak az süre aldığı için keyfi kaçmıştı.

Şimdi Llorente'nin en büyük endişesi, yeterli süre bulamadığı için Del Bosque'nin kendisini 2014 Dünya Kupası kadrosunda düşünemeyecek olma ihtimali. Bu ihtimali ortadan kaldırmak isteyen İspanyol yıldız, menajeriyle konuşarak kulüp arayışına girdi. İsteği duyan Roberto Mancini'nin hemen devreye girdiği ve Llorente ile sözleşme imzalanması gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı