Türkiye (Son Dakika) Cin çağırmaktan söz etti, öldü

Cin çağırmaktan söz etti, öldü

Paylaş
Cin çağırmaktan söz etti, öldü

Eğlence dönüşü yolda sevgilisine cin çağırmaktan ve reenkarnasyondan bahseden genç öğretmen, erkek arkadaşının evinde balkondan düşüp öldü

İzmir'in Buca ilçesinde, eğlence dönüşü arkadaşının evine giden anaokulu öğretmeni 23 yaşındaki Zeynep Bağırgan, ’hava almak’ için çıktığı 8’inci kattaki evin balkonundan beton zemine düşünce öldü. Bağırgan’ın erkek arkadaşı Hasan Kazdal, birlikte eğlendiklerini, yolda kendisine reenkarnasyon (öldükten sonra başka bir bedende yeniden dünyaya gelme, ruh göçü) ve cin çağırmaktan söz eden kız arkadaşının, evin havalanması için camları açtığını, bir süre sonra da onu yerde yatarken gördüğünü söyledi.

Olay, bu sabah saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Balçova’da anaokulu öğretmeni, 23 yaşındaki Zeynep Bağırgan ile bir grup arkadaşı Bornova ilçesinde eğlendi. Eğlenceye Alsancak’ta da devam eden Bağırgan, daha sonra erkek arkadaşı Hasan Kazdal ile birlikte taksiyle Buca’da bulunan evine gitti.

Yolda reenkarnasyon ve cin çağırmaktan bahsettiği öne sürülen Zeynep Bağıngan, evin havasız kaldığını söyleyerek percere ve balkon kapısını açtı. Bir süre sonra Bağırgan’ı evin içerisinde göremeyince balkona çıkan Kazdal, kız arkadaşını bahçenin beton zemininde hareketsiz yatarken gördü. Kazdal, önce arkadaşlarından ardından da polisten ve sağlık ekiplerinden yardım istedi.

İhbar üzerine bildirilen adrese giden sağlık ekipleri, yaklaşık 24 metre yüseklikten yere düşen Zeynep Bağırgan’ın öldüğünü belirledi. Yapılan inceleme ardından Bağırgan’ın cesedi, İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Bağırgan’ın ailevi sorunlarından dolayı pskolojisinin bozuk olduğu ileri sürülürken, genç kızın arkasında hiçbir not bırakmadığı tespit edildi.

ERKEK ARKADAŞININ İFADESİ ALINDI

Olay ardından şoka giren Hasan Kazdal’ın, Zeynep Bağırgan ile 2007 yılından bu yana ilişkileri olduğunu anlatırken şunları söylediği belirtildi:

"Birlikte önce Bornova ardından da Alsancak’ta eğlendik. Ardından da taksiyle eve döndük. Bu sırada bana reenkarnasyon ve cin çağırmaktan bahsetti. Eve girince içerinin havasız kaldığını söyleyerek pencereleri açmaya gitti. kendisini bulamayınca balkona çıktım. Yerde görünce, arkadaşlarıma ve polise haber verdim."

Zeynep Bağırgan’ın intihar mı ettiği yoksa balkonda dengesini mi kaybedip düştüğünün araştırıldığı, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

DHA

Haberin Devamı