Magazin Çin, Justin Bieber'i yasakladı

Çin, Justin Bieber'i yasakladı

Paylaş
Çin, Justin Bieber'i yasakladı

Çinli yetkililer 'sahne ve sahne dışındaki uygunsuz davranışları' nedeniyle Kanadalı pop yıldızı Justin Bieber'in ülkede konser vermesini yasakladı

Pekin Kültür Bürosu dünyaca ünlü Kanadalı pop şarkıcısı Justin Bieber'ın 'Çin halkının kulaklarına hitap etmediğini' ve sanatçının Çin'de sahne alamayacağını açıkladı.

Şarkıcının hayranlarından gelen ısrarların ardından bir açıklama daha yapmak zorunda kalan Büro “Justin Bieber yetenekli olduğu kadar genç ve gelgitleri olan bir yabancı şarkıcı. Bildiğimiz kadarıyla kendisinin gerek sosyal hayatında gerekse Çin'deki sahne performansında toplumda infial yaratan bir dizi olumsuz davranışı oldu" ifadelerini kullandı.

'Olumsuz davranışlar' ile neyi kastettiğini açıklamaktan kaçınan Büro, Bieber'ın 'Çin sahne sanatlarının temiz kalması adına', sahneden uzak tutulmasının uygun olduğunu belirtmekle yetindi.

Öte yandan açıklamada Bieber için kapının açık olduğu ve 'Bieber'ın olgunlaşarak davranışlarını iyileştirmesi halinde yeniden toplumun onayını alabileceğinin ümit edildiği' belirtildi.

Bieber bu yılın sonunda çıkacağı dünya turnesinin Asya ayağında Endonezya, Japonya, Filipinler, Singapur ve Hong Kong ve Çin'e gitmeyi planlıyordu. Ancak Büro'dan yapılan açıklamaya bakılırsa, Bieber'in Çin gezisini en azından bir süreliğine ertelemesi gerekiyor.

BIEBER, ÇİN SEDDİ'NE TIRMANMIŞTI


Bieber son olarak, 2013 yılında, 'Believe Tour' adlı 2. dünya turnesi kapsamında konser vermek üzere geldiği Çin'de, korumalarından yardım alarak Çin Seddi'ne tırmanmaya çalışırken görüntülenmişti.

Haberin Devamı