Türkiye (Son Dakika) Cinayet işlerken sigarayı eksik etmedi

Cinayet işlerken sigarayı eksik etmedi

Paylaş
Cinayet işlerken sigarayı eksik etmedi

İstanbul'da kendisini sürekli dövdüğünü söyleyen Cezayirli genç, Filistinli arkadaşını vurdu. Cinayet sırasında katilin ağzındaki sigarı düşürmemesi dikkat çekti

İstanbul Kumkapı’da bir restorantta oturan Filistinli Mustafa İbrahim’i (20) tabancayla vurarak öldüren Cezayirli Abdülgani M. (27) polis tarafından yakalandı. Suçunu itiraf eden Abdülgani M., arkadaşı olan Mustafa İbrahim’i kendisini sürekli dövdüğü için öldürdüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili başlattıkları soruşturmada kaçan zanlı Abdülgani M.’yi gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen Abdülgani M., oturduğu mahalleden tanıdığı Mustafa İbrahim’in sürekli kendisini dövdüğünü, cinayeti bu nedenle işlediğini söyledi. Poliste işlemleri tamamlanan Abdülgani M., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Cinayetin meydana geldiği lokantanın güvenlik kameraları tarafından görüntülenen olay sırasında zanlı Abdülgani M.’nin elindeki silahla lokantaya girerek ikici katta bulunan bölüme çıkıp Mustafa İbrahim’e doğru yöneldiği tespit edildi.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer8248","8248","201211","8248-5.jpg");

Masada oturan Mustafa İbrahim’e doğru ateş eden Abdülgani M.’nin silahının tutukluk yaptığı görüldü. Bunun üzerine cebinden çıkardığı biber gazını Abdülgani M.’ye doğru sıkan Mustafa İbrahim mücadele etmeye başladı.

Haberin Devamı

Yaklaşık bir dakika süren olay sıraısnda Abdülgani M.’nin Mustafa İbrahim’den kendisini kurtararak geri çekildiği ve silahın mekanizmasını bir kez daha kurarak atışa hazır hale getirdiği görüldü.

CİNAYETİ İŞLERKEN AĞZINDA SİGARA VARMIŞ

Bütün bu olaylar sırasında ağzında sigara olduğu görülen Abdülgani M. daha sonra eline geçirdiği sandalye ile kendisini korumaya çalışan Mustafa İbrahim’e doğru bir el ateş ettiği tespit edildi. Sandalyeye delen merminin Abdülgani’nin kalbine isabet ettiği öğrenildi.

Görüntülerde Abdülgani M.’nin ateş ettikten sonra hemen kaçtığı, Mustafa İbrahim’in ise birkaç saniye ayakta durduktan sonra yere yığılarak hayatını kaybettiği görülüyor.

DHA