Türkiye (Son Dakika) 'Cinayet mi işledik?'

'Cinayet mi işledik?'

Paylaş
'Cinayet mi işledik?'

Şişli'de hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan Feriha A. çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Basın mensuplarına küfür eden Feriha A. 'Cinayet mi işledik?' diye bağırdı

Şişli’de polise başvuran mağdurlar Funda F. ile Emine V. saçlarını yaptırmak için gittikleri kuaförde para ve cep telefonlarının çalındığını söyleyerek şikayetçi oldu. Mağdurlar Funda F. 1300 lira parasının Emine V. ise çantasında bulunan akıllı telefon ile paralarının çalındığını söyledi.

Haberin Devamı

AYNI GÜN İKİ HIRSIZLIK

Polis tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada kuaförlerin güvenlik kameralarını inceleyen dedektifler hırsızlığın olduğu saatlerde iki kuaförden de daha önceden benzer suçlardan 4 kez gözaltına alınan Feriha A.’nın (22) çıktığını tespit etti. Bunun üzerine Feriha A. gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

Poliste yapılan sorgusunda suçlamaları kabul etmeyen Feriha A. işlemlerinin bitmesinin ardından adliyeye çıkarıldı. Basın mensuplarına küfür eden Feriha A. "Cinayet mi işledik?" diye bağırdı.

DHA