Türkiye (Son Dakika) Cinayet zanlısının araçla köfteciye daldığı anlar kamerada

Cinayet zanlısının araçla köfteciye daldığı anlar kamerada

Paylaş
Cinayet zanlısının araçla köfteciye daldığı anlar kamerada

Bursa'da cinayet suçundan aranan Okan Aksu, sürücüsünü tabancayla yaralayıp gasp ettiği bir araçla restorana daldı. Kazada Orhan Aksu ile birlikte 10 kişi yaralandı. Yaralı araç sahibi dahil 11 kişi, hastanede tedaviye alındı. Yaralılardan 2'sinin durumu ağır... Zanlının köfteciye daldığı anların güvenlik kamerası görüntüleri de dehşetin boyutlarını gözler önüne serdi

Olay, akşam saatlerinde Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Alemdar Mahallesi’nde meydana geldi. Osmangazi İlçesi Demirtaş Mahallesi’nde dün, boş bir arazide kalbinden vurularak öldürülmüş olarak bulunan Gürbüz Kömür’ün katil zanlısı olarak aranan 30 yaşındaki Okan Aksu, bir yakınının düğününden çıkıp eve giden 45 yaşındaki Yusuf Ay’ın kullandığı aracının önünü kesti.



Silahıyla Ay’a ateş edip 3 yerinden yaralayan Aksu, bir aracı gasp edip kaçtı. İstanbul Caddesi’nde hızla ilerleyen Okan Aksu yönetimindeki araç, kontrolden çıkıp kentteki ünlü bir köfteci restoranına daldı.

KAZANIN GERÇEKLEŞTİĞİ AN

Kaza anı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Güvenlik kamerası görüntülerinde, saat 22.55’te İstanbul Caddesi’ndeki restoranda müşteriler masalarda otururken, hafif ticari aracın hızla restorana girmesi yer alıyor. Savaş alanına dönen restoranda müşteriler ve servis yapan garsonlar kaçışırken, masaları deviren araç hızla kolona çarpıyor. Personel ile birlikte 120 kişinin bulunduğu bildirilen restoranda, aracın kolona çarpması sayesinde facia atlatılıyor.




Kazada Okan Aksu ile restoranda yemek yiyen 2’si ağır, 9 müşteri yaralandı.




Katil zanlısının silahla yaradığı araç sahibi Yusuf Ay ile birlikte 11 yaralı, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.



Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Okan Aksu’nun tedavisinin ardından gözaltına alınacağı belirtildi.


Köfte restoranı ise, kazanın üzerinden 24 saat geçmeden onarılarak, tekrar hizmet vermeye başladı.


Haberin Devamı