Gündem Cinayetin küçük tanığı

Cinayetin küçük tanığı

Paylaş
Cinayetin küçük tanığı

Boşandığı eşini öldürdü, kendini yaraladı, küçük oğlunun elini kesti

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde boşandığı eşinin evine oğlu 3 yaşındaki Ahmet'i görmek için gelen 25 yaşındaki Bedih Kurcan, oğlunun gözleri önünde tartıştığı eski eşi 22 yaşındaki Elif Bakantepe'yi bıçakla öldürdü. Karnına bıçağı saplayarak harakiri yapan Bedih Kurcan ile olay sırasında eli kesilen oğlu Ahmet hastanede tedaviye alındı.

Haberin Devamı

İnegöl'de mobilyacılık yapan Bedih Kurcan dün akşam, 4 yıl önce severek evlenip 1 yıl öncede anlaşamadığı için boşandığı Elif Bakantepe'yi arayarak, tek çocukları Ahmet'i son kez görmek istediğini söyledi. Bedih Kurcan'ın bu isteğine, evinde misafirliğe gelen konuşma ve işitme engelli teyzesi 43 yaşındaki Süreyya Bakantepe, kuzeni 20 yaşındaki Cansu Bakantepe ile oturan Elif Bakantepe olumlu yanıt verdi.

Kısa süre sonra Kavak Sokak’taki eve gelen Bedih Kurcan, kendisine kapıyı açan Elif Bakantepe ile belirlenemeyen nedenle tartıştı. Evin içersinde kavgaya dönüşen olayda belindeki bıçağı çıkartan Bedih Kurcan eski eşi Elif Bakantepe'nin göğsünden ve kalbine sapladı. Daha sonra bıçağı karnına saplayarak harakiri yapan Kurcan bu sırada oğlu Ahmet'in elinden yaralanmasına neden oldu. Yaralı halde evden çıkıp, yakında bulunan jandarmaya giderek teslim olan Kurcan, çağrılan 112 Acil Servis ambulansıyla İnegöl İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

Olayda ağır yaralanan Elif Bakantepe ve oğlu Ahmet ise komşularına ait otomobil le aynı hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Durumu ağır olan kadın kurtarılamazken, ölümüne neden olan Bedih Kurcan ameliyata alındı.

Babasının annesini öldürmesini görüp sürekli ağlayan minik Ahmet ise eli tedavi edildikten sonra yakınlarına teslim edildi. Hastaneye akın eden Elif Bakantepe'nin yakınları sinir krizi geçirdi.

Hakan ÜZER/İNEGÖL (Bursa), (DHA)