Bilim - Teknoloji Çinli dev Türkiye'de
Paylaş
Çinli dev Türkiye'de

Türkiye pazarına Evofone ile giren Çinli telefon üreticisi Xiaomi, yapay zekalı üst düzey telefonu Mi A2’yi 2199 liradan satışa sundu. Şirket Türkiye genelinde Mi Shop mağazaları açacak

Murat GÜLDEREN

Haberin Devamı

Çin'in en büyük telefon üreticilerinden Xiaomi, Türkiye pazarına Yapay zekalı yeni telefonu Mi A2 ile Evofone distribütörlüğünde giriş yaptı.

Şirket Eylül ve Ekim ayında Vadi İstanbul ve Forum İstanbul'da açacağı 'Mi Shop' mağazalarında akıllı telefondan televizyona, notebooktan drona, bisikletten scooter'a kadar 160 çeşit ürününü satışa sunacak.

2199 LİRADAN SATIŞTA

Mi A2'yi şu an sadece Teknosa'da 2199 liralık tanıtım fiyatıyla satışa sunduklarını kaydeden Evofone Genel Müdür Yardımcısı Onur Çon, 5.99 inç ekrana sahip üst segment cihazı çok uygun fiyatla tüketiciyle buluşturuyoruz.

Cihazda 12+20 MP arka kamera, 20 MP ön kamera, çift nano sim kart seçeneği, modele göre 4-6 GB RAM, parmak izi okuma özelliği, 32-64-128 GB hafıza yer alıyor" dedi. 2.2 Ghz hızındaki cihaz gücünü ise Qualcomm Snapdragon 660 işlemciden alıyor. Onur Çon, Mi Shop sayısını kısa sürede Türkiye geneline yaymayı planladıklarını söyledi.

Haberin Devamı