Magazin Cinsel içerikli chat mağduru!

Cinsel içerikli chat mağduru!

Paylaş
Cinsel içerikli chat mağduru!

Cinsel içerikli chat mağduru!

Emre Erkin'i, eski sevgilisi Elif Dağverin'den Ece Vahapoğlu ile internette yaptığı ‘çok özel chat’in ayırdığı ortaya çıktı. Berkin bilgisayarı kapatmayı unutunca Vahapoğlu’yla karşılıklı yazdıklarını okuyan Dağdeviren ilişkiyi bitirmiş.

Haberin Devamı

İNTERNET SOHBETİ İLİŞKİNİN BAŞINI YEDİ!

Microsoft Türkiye’nin kurucularından ve Türkiye’de bilişim teknolojisi denince akla ilk gelen isimlerden olan Emre Berkin, ünlü televizyoncu Elif Dağdeviren’le ilişkisinde teknoloji kurbanı olmuş. Beş aydır Selin Billi ile birlikte olan Berkin’ in, ondan önce 1.5 yıl süreyle aşk yaşadığı Dağ deviren’den dalgınlığı nedeniyle ayrıldığı ortaya çıktı. Emre Bey, Elif Dağdeviren’le birlikteyken bir gün Dağdeviren’ den önceki aşkı sunucu-yazar Ece Vahapoğlu ile internette chat’ e dalmış.

BİLGİSAYARI KAPATMAYI UNUTTU!

Berkin ile Vahapoğlu’nun internetteki sohbeti iyice derinleşip cinsel konulara kadar uzanmış. Sohbetin sonunda teknoloji uzmanı Berkin, bilgisayarını kapatmayı unutuncada olanlar olmuş. Elif Dağdeviren, erkek arkadaşının Vahapoğlu ile yaptığı samimi sohbeti bilgisayar da görünce beyninden vurulmuşa dönmüş. Çıkan tartışmanın ardından da Elif Hanım ilişkiyi hemen bitirmiş.

Haberin Devamı

Habertürk