Sabanur Kıraç Cinselliğin konuşulmayan 12 kuralı
HABERİ PAYLAŞ

Cinselliğin konuşulmayan 12 kuralı

Haberin Devamı

Cinsellik bir çiftin yaşayabileceği en güzel yakınlık. İki bedenin bir olması ve duyguların tavan yapması... Konu cinsellik olunca hepimiz biraz cahil biraz da takıntılıyız aslında. Bunda garipsenecek hiçbir şey yok çünkü içinde yaşadığımız toplumun gereklilikleri bunlar. Yalnız ne kadar cahil olursak olalım cinselliğin zikredilmeyen bazı kurallarını hepimiz bilmeliyiz. Sizin için o kurallardan en önemlilerini bir araya getirdim. Okuyun ve uygulayın!

1. Sevgilinin fiziği hakkında bir kez bile olumsuz bir şey söylememelisin
İster göbekli, ister yağlı olsun, sevişirken karşındakini fiziğiyle ilgili yapacağın her türlü eleştiri sana eksi puandır! Sevgilin tüm çıplaklığıyla sana vücudunu sunarken onu eleştirecek kadar hain olma! Asla!



2. “Bebek” kelimesi yasak

Ne yaparsan yap sevişirken “Senden bebeğim olsun istiyorum” gibi cümlelerden uzak dur. Ne zaman ki “bebek” için sevişmeye başlarsın o zaman tüm çekiciliğini kaybedersin! Kimseye özellikle de kendine bu baskıyı yapmaya hakkın yok. Orada o pozisyonda olmanın tek bir amacı var o da zevk almak! Üstelik karşındakini de korkutmanın bir anlamı yok öyle değil mi!



3. İlk sevişme asla en iyi sevişme değildir
İster tüm sevişmelerin ilki olsun, isterse de o sevgilinizle ilk sevişmeniz olsun, ilkler hiçbir zaman en iyiler değildir. Birbirini tanımayan iki vücudun daha ilk sevişmede mükemmel bir uyum içinde olması beklenemez. Birbirinizi tanıdıkça yatakta da daha iyi olduğunuz göreceksiniz. Üstelik unutmayın ilk sevişmeler her zaman biraz baskı taşır. O baskıyla hedefi 12’den vurmak her zaman mümkün değildir...



4. Önsevişme her zaman önemlidir

Ne kadar az zamanınız olursa olsun önsevişmeyi hiçbir zaman atlamayın! Mutlu sonun başlangıcı buradan geçer. Kimse anasının karnından sevişmeye hazır doğmuyor. Önsevişme hem seksi güzelleştirir hem de aranızdaki buzları eritir! Aceleye getirmeyin, keyfini çıkarın!



5. Komik olması çok normal

Sevişirken çıkan sesler, girilen pozisyonlar, yapılan yüz mimiklerinin komik olması şaşırtıcı değil. O anda ya da daha sonra düşününce gülüyor olmanda da hiçbir sakınca yok. Tabii dalga geçmediğin sürece!



6. İlla sarılarak uyumak zorunda değilsiniz

Evet seviştikten sonra sarılarak uyumak çok romantik ama bu sıcakta yatağın iki ayrı ucunda uyanmanızda da hiçbir sıkıntı yok. İlla kaşık pozisyonunda uyumak zorunda değilsiniz! Uyandığınızda birbirinize sarılmadığınızı fark edip üzülmenin ya da trip yapmanın hiçbir anlamı yok. Siz zaten en önemli yakınlaşmayı yaşadınız, bunu unutmayın!



7. Kaçmak yasak

Sabah gerçekten de erken bir toplantınız olabilir ya da sevişme beklediğiniz gibi geçmemiş de olabilir, sebep ne olursa olsun seksten sonra gizlice ortamı terk etmek yok! Çünkü öküzlüğe gerek yok! Madem ki seviştiniz karşınızdakine onu kullanmışsınız gibi hissettirmemelisiniz!



8. Çoraplar mutlaka çıkmalı

Dünyanın en iyi vücuduna sahip olsan da sevişirken çoraplarını çıkarmıyorsan tüm seksapelliğini kaybedebilirsin! Allah aşkına vedalaş çoraplarınla! Eğer ayak üstü bir sevişme değilse ve diğer kıyafetlerini de çıkarmadıysan eyvallah! Ama yok her şey çıktıysa, çoraplar da mutlaka çıkmalı!



9. Ne istediğini söyleyebilmelisin

Kimse müneccim değil! Neden hoşlandığını ya da ne istediğini aklını okuyarak bilemez. Yatakta mutlu olmak istiyorsan ne istediğini söyleyebilmeli ve bundan utanmamalısın! Nasılsa anlar dersen çok bekleyebilirsin! Unutma yatağa zevk almak ve paylaşmak için giriyorsun. Bunu talep etmende hiçbir sakınca yok!



10. Dedikodu yapmak için bekleyebilirsin

Seviştikten sonra olanları arkadaşlarına anlatmak hepten garip ama artık anlatmamanı beklemekte naiflik olur sanırım. Ama illa ki anlatacaksan mümkünse ertesi günü bekle. Sevgilin yanında uzanırken Whatsapp’tan dünyaya skorunu duyurma. Azıcık saygılı ol lütfen!



11. “Geldin mi” diye sorulmaz, gelirse anlarsın

Sevişirken birine sürekli “Geldin mi” diye sorarsan onun gelememesini garantilersin. Bırak keyfine bak! Kibarlık yapacağım diye anın büyüsünü kaçırma! Zaten karşındaki gelirse inan bana anlarsın. Gerek çıkaracağı seslerden gerekse vücut kasılmasından en azından hissedersin!



12. Ertesi gün yer yüzünden kaybolmak da yok!

Bunu yazmama gerek var mıydı, bilmiyorum. Ama tedbiri elden bırakmamakta fayda var. Eğer biriyle cinsellik sınırlarını aşacak kadar yakınlaştıysan ertesi gün en azından bir mesaj atmayı unutmamalısın. Ne kadar yoğun olursan ol karşındakine dünün bir anlamı olduğunu hissettir!

12

Sıradaki haber yükleniyor...
holder