Dr. Haydar Dümen Cinsellik cazip gelmiyor!
HABERİ PAYLAŞ

Cinsellik cazip gelmiyor!

Haberin Devamı

Kadın doğum yapınca annelik duygusu ağır basıyor. Erkeğini geri plana atıyor, cinsellik artık ona eskisi gibi cazip gelmiyor. Bu da erkeğin sinirlerini bozuyor. Beyler, eşinize zaman tanıyın ki yeni durumuna alışsın, sorun çıkmasın

BÖYLE SORU YOK!

Ufaklık büyük ve yaramaz

21 yaşındayım, benim ufaklık hem büyük hem yaramaz.Hiç söz dinlemiyor, ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ilk kelimeyi okuyunca eyvah şimdi 7 santim diyecek diye beynimde bir çakma oldu. Derken karşıma büyük bir organ çıktı. Eğer bir okurum, kendi organına büyük diyorsa o bize göre ileri derecede toraman yani mega bir organdır.

Önce bunun adını koyalım, sonra bu organın falına bakalım. Neymiş? Yaramazmış. Hayır efendim, yaramaz değil, arsız o arsız! Çünkü sabah, akşam günde de 5 kez onunla yüz yüze gelip tuvalet muvalet elleşip tokalaştığın için sen onu azdırdın.

Gereksiz yere gururlanarak da şımarttın. Şımarık, arsız ve toraman. Kader sahibine yani kadınına bağışlasın ve onun yüzünü güldürsün.

Birkaç hafta istek duymuyorum

18 yaşındayım, mastürbasyon yapınca sonraki 1-2 hafta hiç isteğim olmuyor. Acaba normal mi?

CEVAP

Ne gam be değerli okurum. Dert ettiğin şeye bak. Şu anda organı idare eden beyinsel ve hormonal sistemin yeni yeni eksikliklerini tamamlama ve gelişim dönemindedir. Bir süre sabırlı ol. Canın istemediği durumda ona yük yükleyip yorma. Kızlarla arkadaşlık kur ve onlara beğeniyle bak ki beyin iştah ve işlem salgılarını geliştirsin.

Bunlardan sadece biri erkeklik hormonudur. Bu hormon sayesinde beden gelişir, koltuk altı ve kasıklar kıllanmaya başlar, sesin daha erkeksi olur yani çatallaşır. Kendini başkalarıyla kıyaslama, sistemi baskı altına alma. Mastürbasyonu tümden dışlama. Kızlar arada bir de olsa rüyalarını giriyorsa bunu da iyiye yorumla.

Erken boşalınca karım tatmin olmuyor

23 yaşındayım, evliyim. Karımla ilişkiye girmek istiyoruz ama daha öpüşürken boşalıyorum. Karım tatmin olamıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, erkeğin cinsel kimliğinde erken boşalma çifte kavrulmuş yanık karabiber gibidir. İki tarafın da damağını yakar. Aylar, yıllar geçer, kadın “Bari hatırlayıp bana işkence etmese” diye dua eder. Bir örnek vereyim; açsın, açlığa alışabilirsin. Ama bir lokma çiğneyip yutarsan açlık çılgınlığa dönüşür.

Taştan bile yardım umarsın. Mide salgısı yakar, kasılması ağrı yapar. Ve kadın erkeğin bu yapısından bıkar. Erken boşalma artık sorun olmaktan çıkmıştır. Çünkü tedavisi vardır, oranı da yüzde 90’dır. Gelelim tedaviye; bir de atasözümüze bakalım, ‘Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır’. İşte o fark, o yiğidi bulmalıdır ki yoğurt şekerlensin, ballansın, ilişkiler de kendi havasında göbek atsın.


Kız arkadaşım acı çekiyor

24 yaşındayım, ufaklık 21 santim. Partnerim ilişkiye girince çok acı çekiyor. Ne olur beni bu dertten kurtarın.

CEVAP

Değerli okurum, yapılacak bir şey yok. İdareli kullan. Partnerinin acı çekmesini bir ölçüde doktor olarak önleriz. Şimdilik idare edin.

Yeterli değil diye endişe ediyorum

30 yaşın üzerindeyim ve 95 kiloyum. Cinsel organım 11 santim. Evlenmeyi düşünüyorum ama penisimin yeterli olmayacağını düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

CEVAP

Değerli okurum, yeterli olacak. Kilo verir, kasık yağlarını eritirsen penis 2 santim daha o yağın içinden kurtularak kendini gösterecek. Bu da sana yetecek. Mutluluğu sağlayacak.

Çok mu acı çekeceğim?

20 yaşında kızım. Gerdek gecesinde çok acı çekeceğimi söylüyorlar. Eğer öyleyse ben evlenmeyeceğim. Acıyı nasıl azaltabiliriz?

CEVAP

Sevgili okurum, sıradan bir olayı büyütüyorsunuz. Karşılıklı anlayış, yumuşak ilgi, sevecenlik, sabır ve bilgi olayı kendiliğinden çözer. Eğer acele etmez, oldu bittiye getirmezseniz yalnız gerdek gecesinin değil yaşam boyu mutluluğun da sihrini öğrenir, çözersiniz.

Kızlık zarım esnek mi?

18 yaşında kızım. Vajinama birkaç kez parmağımı soktum hiç kan gelmedi. Bunu arkadaşıma anlattım. Bana kızlık zarımın geniş olduğunu ve onu sadece penisin bozabileceğini söyledi. Sizce bu doğru mu? Benim kızlık zarım esnek mi?

CEVAP

Sevgili okurum, hem esnek hem geniş. Her ikisi de doğru olabilir. Bu böyledir diye de bunu bir avantaj olarak kullanmayacağını umarım. Sen bilirsin. Ne yaparsak yapalım, attığımız adımın bedelini günün birinde ödüyoruz. O adımları bedellerine göğüs gerecek güce eriştiğimiz zaman atarsak dünya bile vız gelir.

Karım artık isteksiz

1.5 yıllık evli erkeğim. 5 haftalık bebeğimiz var. Karım doğumdan sonra cinsellik konusunda isteksiz. Bu durum huzurumuzu bozuyor. Bize yol gösterir misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, eşin sana bebek veren asıl bebeğin. Bir şok yaşadı. Şimdi dinlenmeye girdi. Yani senin kollarında yoğun bakımda. Gözünü seveyim, biraz sabırlı ol. En az 1-1.5 ay kadar cinselliği aklından kov.

Sürekli ilişkiye girmek istiyorum

24 yaşındayım. 2 yıldır bir kız arkadaşım var. Devamlı kız arkadaşımla ilişkiye girmek istiyorum. O da bunaldı. Bir türlü kendimi tutamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, azma. Dellenme, kudurma. Kız arkadaşının da canı var. Onu da seksten bıktırma. Her canının istediği şeyi yapma. Canlar neler istemez ki? Ama insanız. İnsan olmanın yolunda doğrunun dışına çıkılmaz. Yanlışların ne getireceği de bilinmez ki?

Kadınlara yaklaşmak bile istemiyorum

17 yaşındayım. 2 ay önce mastürbasyon yaptım ve ilk kez boşaldım. O günden sonra kadınlara yaklaşmak bile istemiyorum.

CEVAP

Sevgili çocuğum, biraz daha sabırlı ol. Yaşın daha çok küçük. Gelişme çağındasın. Aklını cinsellikle bozma. Geleceğin kuyusunu kazma. İçine düşüp boğulma. Kadına, kıza yaklaşma yaşı değil daha. Sonra pişman olursan zorluk yaşarsın. Doğanın üzerine gidip zorlama. Yani iştahsız yemek yeme.

Eşimi tatmin edemiyormuşum

25 yaşındayım. Eşimle ilişkimizde hiç mutlu olamıyorum. Aslında ben çok zevk alıyorum ama karım memnun değil. Eşimi tatmin edemiyormuşum. Böyle giderse 1 aya kalmaz boşanırız. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, kadınların yüzde 50’si hemen hemen böyle. Bu iş yapıları gereği. İlk önce gereken yardımlar için uzmanlara gidilir, çözüm aranır. Gebe kalmadan, işler daha sarpa sarmadan ve birbirinizi fazla kırmadan ayrılık olacaksa olur. Ama bu karara da gözü kara atlanmaz.

Evlenince sorun yaşar mıyım?

24 yaşındayım. Penisim 13 santim. Sizce bu yeterli mi? Evlenince problem yaşar mıyım? Bir de testislerim çok kaşınıyor. Bunun sebebi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, normaldir. Eşini de mutlu edersin sen de mutlu olursun. Oradaki kaşınma bir olasılık mantardandır. Mantarla ilgili ilaçlar alırsın. Pomatlar var. Bir de o bölgeyi kuru tut. İç çamaşırlarını da her gün değiştir. Adet döneminde birlikte olduk ama...

Kız arkadaşımla adet döneminden

2 gün sonra ilişkiye girdim. Çok az kan geldi. Bir damla kadar içine boşaldım. Gebe mi?

CEVAP

Değerli okurum, hayır değil.

GÜNÜN SÖZÜ
Ölünün gözyaşı olmaz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder