Dr. Haydar Dümen Cinsellik olmazsa olmaz!
HABERİ PAYLAŞ

Cinsellik olmazsa olmaz!

Haberin Devamı

Kadın ve erkek geleceği paylaşmak, mutlu olmak için evleniyor. Cinsellik bu kurumun olmazsa olmazı. Taşlar yerine oturur, eşler uyumu yakalarsa evlilik yolunda gidiyor. Ama karı-koca birbirlerinin istek ve beklentilerine kulak tıkıyorsa sıkıntı yatak odasına çöküyor, herkes üzülüyor.

BÖYLE SORU YOK!

Kuşum nasıl ötecek?

25 yaşındayım, kuşum ötmüyor, kafasını eğmiş yere bakıyor. Ne yapayım da yeniden ötsün?

CEVAP

Değerli okurum, kuş bakıma, şefkate ve okşanmaya muhtaç. Usandı senin sert ve soğuk ellerinden. Bilsen neler neler geçiyor zihninden. Sesin bile katı.

Okşamak yerine sanki vuruyor tokadı. ‘Yatak, yorgan ve de ortam ruhsuz, cansız, sahibim de acımasız’ diye sana tavır koyuyor; “Pamuk gibi sıcak eller hoşgeldin deseler, sonra bana özgü ikram ve övgülerde bulunsalar, bunlar benim iştah şurubumdur. Biraz sohbet ve motivasyon bana can buldurur.

O zaman fırlar ayağa kalkarım, ‘Emret komutanım’ diye gözünün içine bakarım” diyor. Kuşun için olay neymiş? Yem ve zaman önemliymiş. 25 yılda dolmuş, durumu değerlendirmek sana kalmış.

Kocam beni aldatır mı?

29 yaşında kadınım. Kocam çok istekli ve enerjik biri, 38 yaşında. Haftanın 4 günü ilişkiye giriyoruz. Ama kocama yetmiyor gibi geliyor. Beni aldatmasından korkuyorum. Acaba ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, kimlik çıkartmak isteyen biri adını vermiyorsa, kimlik havada sallanır. Evlilik yılı bilinmezse verilecek yanıt da ihtimallere kalır. Ben 2 yıllık diyeyim, mutlu haberini müjdeleyeyim. Aldatmaz sevgili okurum, aldatmaz. Çünkü adamın gözü, gönlü tok. Ekstra ikramlara ihtiyacı ve de iştahı yok. Diyelim ki niyeti bozuk. Cepte para, çevrede huriler kaynıyor!!!

Ama ortam ona ihanet ediyor, şansını kapatıyor. Bu işler için önce aşk yuvası, harcanabilecek fazladan parası olması gerekir. İlişki gizli kapaklı olursa yürek pırpır, organ mırmır eder, eşin de sudan çıkmış kediye döner. Evlilik 20 yıl, adamının niyeti bozuksa, evde de huzursuzluk varsa mailini beklerim, o günlerde bile hayattayım, haberin ola!

Süt içip egzersiz yapsam büyür mü?

17 yaşındayım, cinsel organım 11 santim. İnternette egzersizler olduğunu okudum. Acaba onlardan yapsam ve her gün süt içsem penisim uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum ya da yavrum, seni ve yaşadıklarını seviyor, aynı zamanda acıyorum. 17 yaşındasın, askere gitmene 3 yıl var. Dönüşü falan eder 5 yıl. Bu arada okul, sınavlar, geçiyor aylar, yıllar. Geriye ne kalıyor? Diploma, iş. Bunları ve bir yığın sorunları bırakıyor, bir yaygara ile haykırıyorsun!!! Santimmiş... Büyüğünü ne yapacaksın, nerede kullanacaksın?

Hayatında her şey bitti de sıra yapay sahtekarlara mı kaldı? Sakın kanma, zamanını bu tür saçmalıklara harcama. Vakti gelince, otur makinenin başına, bilgi için namerdlerin kapısına taşınma.

Sertleşme hemen sona erdi

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkide sorumsuzluk yapıp korunmadık ve hamile kalmasından endişeliyiz. İlişki esnasında kızın canı yandı, ben korktum. Bunun üzerine çekilip kızın yanına oturdum. O sırada hemen penisimin sertleşmesi bitti. Sizce psikolojik mi? RUMUZ: SLEVEN

CEVAP

Değerli okurum, hiç kızı düşündüğün yok maşallah! Kızın yerinde ben olsam sana pasaportunu verirdim inşallah! Seninki bir sorun değil, kızın da zaten bu konuda sıkıntısı yok. Benden size selam olsun.

Sanırım patladı

24 yaşında kızım. Erkek arkadaşım vajinama dokundu. Bir süre sonra çamaşırımda kan gördüm, zarın patladığını düşündüm. 5 gündür kan geliyor. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, kesinlikle patlamadı! Galiba ufaktan çatladı. Yani zedelendi. Olabilir. Zar orada duruyor merak etme. Büyük oranda bir cinsel birleşmede kanayacaktır.

Orgazm olamıyorum

26 yaşında kadınım. 3 yıldır ilişkiye girdiğim erkek arkadaşımdan zevk almıyorum. Ayrıca ilişki sırasında canım çok yanıyor.

CEVAP

Sevgili okurum, acıdan kurtulmadan tabii ki orgazm olamazsın. O acıları yok ediyoruz. Tabii ki karşılıklı yardım alman gerekir.

Zamanı tutturamıyoruz

24 yaşındayım ve 2 yıllık evli kadınım. Benim istekli olduğum zamanlarda eşim birlikte olmak istemiyor. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, kimi öyle, kimi böyle. Ama erkeğin psikolojisinin derinlikleri ve alışkanlıkları da önemli. Kapalı bir kutu ya da bilmece. Önümüzdeki aylar ya da uzun yıllar sürmeden bu olayın adı konulmalı. Cinsel uyumsuzluk söz konusu ise her şey yeni baştan düşünülmeli ve ortaya konulmalı.

İlk gecemizi yaşayamadık

23 yaşında evli kadınım. Eşimle nişanlıyken birbirimizi tatmin ediyorduk. 1 aylık evliyim. İlk gecemizi yaşayamadık. İlk denemede olmadı, şimdi tedirginiz. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, zamana bırakacaksınız. 1-2 ay daha kendinizi yıpratmadan idare edersiniz deneyin. Baktınız uzuyor, hiç kendinizi yormadan olayın çözümüne gidin. İlişkilerinize dinamit atılmasın, sıcak yemeğinize soğuk su katılmasın. Ne olduğunu biliyorsunuz. Tedavisi olduğuna göre, boşuna üzülüyorsunuz.

Erken boşalıyorum

43 yaşındayım ve bekarım. Hiç evlenmedim. Sorunum erken boşalma. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, evlen halledelim.

Geciktirici kullansam mı?

Geciktirici hapların ve spreylerin herhangi bir yan etkisi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, tabii ki var. İyi ya da kötü her neyse. Ama bir uzman reçetesinden çıkarsa hiçbir zararı yok.

Kızlık zarının dikildiği anlaşılır mı?

Bakire olmayan kadının daha önce kızlık zarının dikildiği öğrenilebilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, şu köşede rahat rahat oturalım diyoruz ama arılar gibi başıma üşüyüyorsunuz. Gelmiş geçmiş olaylar, dikilmiş zarlar, göbek atılmış hayatlar... Siz bana ne soruyorsunuz, ben ne diyeyim?

Penisim gelişir mi?

Genelevlerdeki kadınlar beni korkuttu. Penisimin küçük olduğunu söylediler. 18 yaşındayım, cinsel organım 11 santim. Acaba gelişme olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, gelişme olmasa da sana yeter. Normal işlevini görür. Kilo almaman gerekiyor. Kilolu isen zayıflarsan, penis 1-2 santim daha öne çıkar. Yağdan kurtulur.

Ya nişanlım hamile kalmışsa?

Nişanlımla sürtünme yoluyla cinsel ilişkiye girmeye çalıştık. Spermler vajinaya bulaştı, hamilelik oluştu diye korkuyorum. Nişanlımın vajinasında ağrı, akıntı ve kaşıntı var. Hamile kalmışsa bunu nasıl halledebiliriz?

CEVAP

Değerli okurum, kızın vajinal iltihabı, mantar türü rahatsızlıkları var. Önce bunlara bakın. Hamilelik çok uzaklarda gibi görünüyor. Ama bu sperm denilen küçük yaratıklar da bazen söz ve kural dinlemiyor. Bana göre kızı önce bir jinekoloğa götür. Durumuna baksın, gebelik kuşkunu ondan sonraya bırakırsın.

Boşalmam sadece 15 saniye sürüyor

18 yaşındayım, sorunum aşırı şekilde erken boşalmam. Yani 15 saniye içersinde boşalıyorum. Doktora gitmeye de çok utanıyorum. Sizce yaş olarak normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, senin soruna cevap vermiyorum. Oku, işine git, sanat öğren, toplum içine gir. Şimdilerde romantik flörtlerin olsun. 20’li yaşlarda belki arkadaşlarınla el ele dolaşabilirsin. Hele bir 22’lerine gel, durum ne ve nasıl olacak bana bildirirsin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder