Dünya Çıplak bisikletçi skandalı

Çıplak bisikletçi skandalı

Paylaş
Çıplak bisikletçi skandalı

Avusturya'da polis sadece spor ayakkabı giyerek bisiklet kullanan genç bir kadını giyinmesi konusunda uyardı

Oesterreich gazetesinin haberine göre, "beyaz spor ayakkabıdan" başka bir şey giymeyen bisikletçi, Pernitz kenti yakınlarında bir benzin istasyonu ve tekel bayide görüldü.

Haberin Devamı

Kentteki otoyolların birinde rutin bir hız kontrolü sırasında bisikletçiye rast gelen Pernitz polis şefi Haral Windbichler kadını "toplum ahlakına aykırı davranmak" konusunda sözlü olarak uyardığını söylüyor.

Bisikletçinin yola devam etmesine izin veren polis, bir daha aynı şekilde yakalanması halinde ise kadının 1000 euro ceza ile karşı karşıya kalacağını söylemiş. Ülkedeki gazeteler kimliği bilinmeyen kadının peşine düştü.

Kurier gazetesi aynı kadının internette viral olan bir YouTube videosunda da görüldüğünü yazdı. Videoda kadın yine çıplak bir şekilde bir pastaneden çıkarken görülüyor. Pastane çalışanı Gabriela Leithner ise kadının çıplaklığının neden bu kadar sorun yarattığını anlayamadığını söylüyor. Leithner gülerek "İki ya da üç kez uğradı, bunun büyük bir olay olduğunu düşünmüyorum. Yanlış birşey yapmış değil. Önceki gün burada çıplak bir adam da vardı" dedi.

Haberin Devamı

BBC TÜRKÇE