Gündem Çıplak cesedin üzerini namahrem diye örttüm

Çıplak cesedin üzerini namahrem diye örttüm

Paylaş
Çıplak cesedin üzerini namahrem diye örttüm

Çanakkale'de üzeri kartonlarla örtülmüş çıplak cesedi bulunan Gülizar Ağcalı'nın katili Abdülsemet Yalçınkaya'nın bu saklama yöntemindeki nedeni akıllara durgunluk verdi

Çanakkale Sarıçay’da 3 gün önce üzeri kutularla örtülmüş halde çıplak cesedi bulunan Gülizar Ağcalı’nın (22), Çanakkale Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kız Yurdu’nda uzun yıllar kaldığı, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nda hizmetli olarak çalıştığı öğrenilmişti.

Haberin Devamı

Gülizar’ın katili, 3 yıllık sevgilisi olan inşaat işçisi Abdülsemet Yalçınkaya (33) çıkmıştı. Önceki gün yakalanan katil, “Gülizar’ı döverek öldürdüm. Cezam neyse çekerim” demişti. Abdülsemet Yalçınkaya dün tutuklandı.

‘ELİME NE GEÇTİYSE VURDUM’

Katil ifadesinde şunları söyledi: “Gülizar benden ayrılmak istediğini söyledi. Onu ikna edip evime götürdüm. Evimde Gülizar’ı darp edip elime ne geçtiyse vurarak onu öldürdüm. Cesedini üzerindeki kanları temizlemek için banyoda yıkayıp 2 gün evde sakladım. O da yetim, ben de yetim sayılırım. Üç yıldır kendisine kol kanat geriyorum. Karşılığı bu olmamalıydı. Onu başkasına yar edemezdim.”

Abdülsemet Yalçınkaya’nın sevgilisinin cesedini saklama şekliyle ilgili anlattıkları ise akıllara durgunluk verdi: “Çıplak cesedi çayın kenarına attım. Namahrem olduğu için göğüsleri görünmesin diye cesedi yüzükoyun çevirdim. Açıkta kalan kalçalarını da karton kutularla örtüm.”

Haberin Devamı

TİYATROLARDA DANS ETMİŞ

Öte yandan inşaat işçisi katil Abdülsemet Yalçınkaya’nın hip-hop dansçısı olduğu da ortaya çıktı. Hatta, Çanakkale Sanat Tiyatrosu’nun sahnelediği çeşitli oyunlarda dansçı olarak görev yaptığı, geçen 25 Mart’ta ‘Aşk Olsun’ adlı oyunda dans ettiği öğrenildi.

Abdülsemet Yalçınkaya’nın kurduğu 3 kişilik dans ekibiyle tatil beldelerindeki otellerde sahne aldığı, Çanakkale’de birçok gence özel olarak hip-hop dersleri verdiği belirtildi.