Magazin Çıplak DJ'den unutulmaz şov

Çıplak DJ'den unutulmaz şov

Paylaş
Çıplak DJ'den unutulmaz şov

Kırklareli'nin Babaeski İlçesi'ne bağlı Büyükmandıra Beldesi'ndeki bir barda sahneye çıkan üstsüz DJ Nikita, erotik danslarıyla izleyenlerin yüreklerini hoplattı

Müzik performanslarının yanı sıra soyunmasıyla da ünlü olan DJ Nikita, dün gece Büyükmandıra da 'Masqura' isimli barda sahne aldı. Performansı kadar cesur sahne kıyafetleriyle de dikkati çeken DJ Nikita, çaldığı şarkılarla bara gelen yaklaşık 300 kişiyi kendinden geçirdi.

Erotik şovuyla erkeklerin nefesini kesen DJ Nikita, hayranları ile de bol bol fotoğraf çektirdi. İçkinin su gibi tükendiği gecede DJ Nikita yaklaşık 3 saat sahnede kaldı ve gelen davetlileri coşturdu.

"ÜSTSÜZ DANS TARZIM"

Üstsüz dans etmenin kendi tarzı olduğunu söyleyen DJ Nitika çıplakken kendisini daha özgür hissettiğini söyledi. Bir dönem mankenlik yaptıktan sonra podyumlara veda edip dans ve DJ eğitimi aldığını belirten Nikita, "Başta Türkiye olmak üzere birçok Avrupa ülkesindeki önemli gece kulüplerinde sahne aldım.

Avrupa'dan Türkiye'ye çok üstsüz DJ geliyordu. Bende 'Neden Türkiye'de yapmıyorum?' dedim ve mankenliği bırakıp, DJ'lik yapmaya başladım. Türkiye'nin ilk bayan üstsüz Dj benim. İlk dans etmeye başladığımda 'neden bunu yapıyorsun rahatsız olmuyor musun?' dediler. Ben ise 'hayır ben bu işi severek yapıyorum' diye cevap veriyordum.

Ben bu işi yapmadan önce mankenlik yapıyordum o yüzden hiç rahatsızlık duymadım. Sonra üstsüz olarak müzik performansıyla birlikte dans etmek benim tarzım oldu.

Elbise giyerek sahneye çıktığımda işimi yapamıyorum. Böyle üstsüz çıktığımda kendimi özgür ve işimi daha iyi yaptığımı düşünüyorum" diye konuştu.

DHA

Haberin Devamı