Magazin 'Çıplakken daha özgürüm'

'Çıplakken daha özgürüm'

Paylaş
'Çıplakken daha özgürüm'

DJ Nikita, 'Soyunmaktan rahatsızlık duymuyorum. Çıplakken kendimi daha rahat ve özgür hissediyorum' dedi

Antalya'nın Alanya ilçesinde sahneye çıkan üstsüz DJ Nikita, yaptığı erotik dans şovuyla izleyenlerin ilgi odağı oldu. DJ Nikita, "Soyunmaktan rahatsızlık duymuyorum. Çıplakken kendimi daha rahat ve özgür hissediyorum" dedi.

Çaldığı müziklerin yanı sıra soyunmasıyla da ünlü olan DJ Nikita, Alanya’da bir barda sahneye çıktı. ’Youth Party Volume 2’ adlı geceye üniversite öğrencileri ve turistler büyük ilgi gösterdi. Performansı kadar cesur sahne kıyafetleriyle de dikkat çeken DJ Nikita, çaldığı şarkılarla bara gelen yaklaşık 500 kişiyi doyasıya eğlendirdi. Erotik şovuyla dikkati çeken DJ Nikita’nın hayranları, gece boyunca cep telefonları ile fotoğraflarını çekti. Yabancı ve Türkçe hareketli şarkılarla partiye katılanları coşturan DJ Nikita, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.

DJ Nikita, ’üstsüz DJ’ olarak tanınmaktan rahatsız olmadığını söyledi. DJ Nikita, "Soyunmaktan rahatsızlık duymuyorum. Çıplakken kendimi daha rahat ve özgür hissediyorum. Nikita, mankenlik yaptığım dönemde hayranı olduğum dünyaca ünlü bir fotoğrafçının ismiydi. DJ’liğe onun ismiyle giriş yaptım" diye konuştu.

Haberin Devamı



’RUS DJ’LERE YER VERİLMİYOR’

DJ Nikita, daha önce modellik yaptığını, o zaman da seksi ve açık kostümler tercih ettiğini belirtti. DJ Nikita, "Nü çekimlerim de oldu. Şu anda kabine daha kapalı kostümlerle çıkıyorum, o yüzden çok daha rahatım. Dans ve DJ’lik bence bir bütün. Avrupa’yı Türkiye’ye getirdiğimi düşünüyorum. Daha önce Türkiye’de Rus DJ’ler tercih edilirken, şu anda gece kulüpleri Rus DJ’lere eskisi kadar yer vermiyor" dedi.

Teoman ERİŞ/ALANYA (Antalya), (DHA)-