Dünya 'Çıplakken kendini güçlü hissediyordu'

'Çıplakken kendini güçlü hissediyordu'

Paylaş
'Çıplakken kendini güçlü hissediyordu'

Ünlü erkek dergisi Playboy, yeni sayısında ölümünün 50. yıldönümünde Marilyn Monroe'nun çıplak fotoğraflarını yayınlayacak

Erkek dergisi Playboy, Marilyn Monroe’yu 50. ölüm yıldönümünde farklı bir şekilde anmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Ünlü dergi, 10 milyon fotoğraftan oluşan arşivini tarayarak sinema ikonunun kariyeri boyunca çektirdiği çok özel fotoğraflara erişti.

Ölümünden 50 yıl geçmesine rağmen hala popüler kültürü etkilemeye devam eden Monroe’nun çok özel fotoğrafları, derginin yeni sayısında 'Çıplak Marilyn' adlı bölümde yayınlanacak.

FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Playboy editörü Jimmy Jellinek, derginin ilk defa Monroe’nun meşhur olduğu ilk günlerden hayatının son günlerini kapsayan fotoğraf arşivini yayınlayacaklarını açıkladı.

Dergide fotoğrafların yanı sıra Roger Ebert, Kim Morgan’ın yazıları ve Playboy’un kurucusu Hugh Hefner'in özel koleksiyonu da yer alacak.

Ebert yazısında, Monroe’yu “ Fotoğrafların bazıları film setlerinde bazıları ise evinde ya da havuz başında çekilmişti. Marilyn Monroe’nun iki farklı kişiliği vardı. Biri çekici bir aktris diğer ise kırılgan ve hüzünlü küçük bir kız çocuğu. Monroe içindeki bu iki kişiyle kavga ediyordu. Bu çatışma insanlara çekici geliyordu. Ona göre çıplaklık doğallığı ve güzelliği çağrıştırırdı” sözleriyle anlattı.

Haberin Devamı

'Çıplakken kontrol onda'

Dail Mail’e konuşan Hugh Hefner, “Çıplakken kontrol ondaydı. Bazı insanlar çıplaklığa karşı hassasiyet duyarken, Monroe kendini güçlü hissediyordu” dedi.

Playboy, ilk sayısında da kapak kızı olarak Marilyn Monroe’ya yer vermişti. Aralık ayında çıkacak özel sayıda Monroe’nun ölümünden 2 gün önce çekilen kareleri de yer alıyor.

Derginin Aralık sayısı ABD’de 20 Kasım’da raflarda yerini alacak.

ntvmsnbc