Türkiye (Son Dakika) Ciple mağazaya daldı

Ciple mağazaya daldı

Paylaş
Ciple mağazaya daldı

Bakırköy'de araç ve insan trafiğinin yoğun olduğu İstanbul Caddesi'nde bir kadın sürücünün kullandığı cip hızını alamayarak kaldırımı aşıp mağazaya girdi. Mağazanın ortasına kadar girip alışveriş yapan müşterilerin arasına dalan cipin çarptığı bir kadın da yaralandı

Bakırköy’ün en yoğun caddelerinden biri olan İstanbul Caddesi’nde saat 18.00 sıralarında meydana gelen kaza iddiaya göre şöyle meydana geldi. Nalan Gökçam isimli kadın sürücü kullandığı 34 L 0643 plakalı ciple seyir halinde gidiyordu.

Haberin Devamı

Birden direksiyon kontrolünü kaybeden Gökçam’ın kullandığı cip kaldırımı aşıp bir mağazanın kapısına çarptı. Cam kapıyı deviren cip alışveriş yapan müşterilerin içine daldı. Tezgahlara çarparak durabilen cipin çarptığı Suriye uyruklu bir kadın yaralandı. Yaralı kadın ambulansla beraber özel bir hastaneye kaldırıldı.

Kazaya karışan cip olay yerine gelen bir çekiciye bindirilerek götürüldü. Cip götürüldükten sonra mağazanın içindeki dağınıklık çalışanlar tarafından düzeltildi.

Trafik kazasından yara almadan kurtulan sürücü Nalan Gökçam, kendisini görüntüleyen basın mensuplarından kaçarak polis otosuna bindi.

DHA