Gündem Cipten yola fırladı

Cipten yola fırladı

Paylaş
Cipten yola fırladı

Güngören'de kontrolden çıkan cip bariyere çarparak takla attı. Araçtan fırlayan Ahmet Ekinci hayatını kaybetti

Kaza, Merter D-100 Karayolu Zeytinburnu Metrobüs İstasyonu yanında saat 15.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Bakırköy yönüne ilerleyen Cemalettin Yelgedik, kullandığı 34 Z 9223 plakalı Land Rover marka cipin kontrolünü henüz belirlenemeyen bir nedenle kaybetti.

Haberin Devamı

Kontrolden çıkan cip yol kenarındaki bariyere çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan cip yaklaşık 10 metre sürüklendikden sonra durdu. Bu sırada cipin arka koltuğunda oturan Ahmet Ekinci, yola fırladı. Sert bir şekilde beton zemine düşerek ağır yaralanan Ahmet Ekinci, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kazada yaralanan otomobilin sürücüsü Cemalettin Yelgedik ve yanında oturan Nurettin Kaya ise olay yerine çağrılan ambulanslarla Samatya’daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Yelgedik ve Kaya’nın hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Ahmet Ekinci’nin cesedi polislerin incelemesinin ardından nöbetçi savcının talimatıyla otopsi için Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Tesktil işiyle uğraştığı belirtilen Ahmet Ekinci’nin ölüm haberini alarak olay yerine gelen yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Haberin Devamı

Bakırköy yönünde trafiğe kapanan yol kaza yapan aracın kaldırılmasıyla yeniden ulaşıma açıldı. Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

Taner YENER-Murat DELİKLİTAŞ/İSTANBUL, (DHA)