Dünya Sevgilisini bıçaklamıştı: Çırılçıplak fotoğrafları ortaya çıktı!

Sevgilisini bıçaklamıştı: Çırılçıplak fotoğrafları ortaya çıktı!

Paylaş
Sevgilisini bıçaklamıştı: Çırılçıplak fotoğrafları ortaya çıktı!

Oxford öğrencisi 24 yaşındaki kızın, bıçakladığı sevgilisi ve bir grup arkadaşıyla verdiği takvim pozları dünyada ses getirdi

İngiltere'nin en seçkin üniversitelerinden Oxford'da okuyan 24 yaşındaki Lavinia Woodward'ın, bıçakladığı erkek arkadaşıyla birlikte verdiği çıplak pozlar ortaya çıktı.

İnternetteki çöpçatan sitelerinden birinde Cambridge mezunu Thomas Fairclough'la tanışan Lavinia Woodward, üniversitenin takvim fotoğrafları için arkadaşlarıyla birlikte çırılçıplak objektif karşısına geçti.

Üniversitedeki LGBTİ bireylere destek amacıyla çekilen karede, beş kız ve dört erkek vardı. Sevgilisinin kucağında poz veren Lavinia Woodward'ın fotoğrafları büyük ses getirdi.

SUÇUNU KABUL ETMİŞTİ



Oxford'da tıp öğrencisi olan genç kadın, alkol ve uyuşturucu etkisindeyken Fairclough'u bıçaklamış, ayrıca sevgilisine laptop ve reçel kavanozu fırlatmıştı.

Milliyet'in haberine göre, geçen hafta mahkemeye çıkan Woodward, kasten yaralama suçunu kabul etti.

Oxford Ceza Mahkemesi yargıcı Ian Pringle QC, genç kadına "Yaptığın şey, biliyorum ki, peşini asla bırakmayacak, çok berbat ve normal şartlarda hürriyeti engelleyecek ceza gerektiriyor" dedi.

Bir istisnaya başvuracağını belirten yargıç, mahkemenin kararını 25 Eylül'de açıklayacak.

Haberin Devamı