Dünya 'Çirkin' denilerek dalga geçilen çocuğa ünlü isimler destek oldu

'Çirkin' denilerek dalga geçilen çocuğa ünlü isimler destek oldu

Paylaş
'Çirkin' denilerek dalga geçilen çocuğa ünlü isimler destek oldu

ABD'nin Tennessee eyaletinde yaşayan Keaton Jones, okulda arkadaşları tarafından zorbalığa uğradığı anları duygulandıran bir video ile paylaştı. Sosyal medyada viral hale gelen video sonrası Jones, Justin Bieber, Chris Evans ve Katy Perry gibi pek çok isimden destek aldı

ABD'nin Tennessee eyaletinde yaşayan Keaton Jones, annesi tarafından sosyal medyada paylaşılan bir video sonra okul arkadaşları tarafından zorbalığa maruz kaldı.

Yaşadıklarını ağlayarak kayda aldığı bir video ile anlattı. Okul kantininde üstüne süt döküp 'çok çirkinsin' diye hakarete uğradığı anları annesine anlatan Keaton Jones'un duygulandıran videosu sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta 16 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.

Okulda pek çok çocuğun da kendisi gibi olaylar yaşadığıını anlatan Keaton Jones, 'Bu yaptıklarını sadece bana değil okuldaki pek çok çocuğa yapıyorlar ve bu doğru değil ama biliyorum ki bir gün bunları atlatarak daha iyi olacağım' dedi.


ÜNLÜ İSİMLER DESTEK VERDİ


Jones'un milyonlarca kişi tarafından izlenilen ve paylaşılan videosu sosyal medyada viral oldu ve pek çok ünlü isim Keaton Jones'a destek verdi.

Justin Bieber, Katy Perry, Chris Evans, Demi Lovato, Mark Ruffalo, Hailee Steinfeld ve Donald Trump Jr. gibi pek çok ünlü isimden destek alan Jones, 'Avengers' serisinin 'Kaptan Amerika'sı Chris Evans tarafından önümüzdeki yıl Los Angeles'ta gerçekleşecek 'The Avengers' filminin galasına davet edildi. Aynı serinin 'Hulk'ı Mark Rufallo ise Jones'u 'Infinity War' galasına davet etti.

ABD'li ünlü şarkıcı Justin Bieber ise Instagram hesabından paylaştığı bir gönderi ile Jones için 'ben senin arkadaşınım dostum, bana özel mesajdan yaz ve biraz sohbet edelim, seni seviyorum' dedi.

Haberin Devamı