Türkiye (Son Dakika) Çiş kavgası: 7'si polis 8 yaralı

Çiş kavgası: 7'si polis 8 yaralı

Paylaş
Çiş kavgası: 7'si polis 8 yaralı

Bursa'ya Nilüferspor- Sakaryaspor karşılaşması için gelen taraftarlar yol kenarına işeyince mahallelinin tepkisiyle karşılaştı. Çıkan olaylarda 7'si polis 8 kişi yaralandı

Olay, saat 13.00 sıralarında yakın çevre yolu Mutlular Mahallesi’nde meydana geldi. Bursa Nilüfer Stadyumu’nda bugün 13.30’da başlayan Nilüferspor- Sakaryaspor arasındaki Spor Toto Üçüncü Ligi 2’inci Grup karşılaşması için gelen taraftarların bulunduğu minibüs yol kenarında durdu. Araçtan inen Sakaryaspor taraftarları, iddiaya göre yol kenarında tuvalet ihtiyacını giderirken mahallelinin tepkisiyle karşılaştı.

POLİS HAVAYA ATEŞ AÇTI


Taraftarlar arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bir mahallelinin bıçakla yaralandığı taşlı sopalı kavgaya polis ekipleri müdahale etti. Takviye ekiplerin müdahalesi ve polisin havaya ateş açması sonucu kavga güçlükle önlendi. Kavga sırasında 7 polis de atılan taşlarla hafif yaralandı. İçinde içki şişeleri olduğu görülen ve kavga sırasında camları kırılan minibüs Kültürpark’taki Asayiş Ekipler Amirliği parkına çekildi. 24 taraftar ise gözaltına alındı.

Bu arada, iki takım arasındaki karşılaşma da Nilüferspor'in 1-0'lık galibiyetiyle sona erdi.

Haberin Devamı