Magazin Civan Haco Hülya Avşar'a aşık oldu mu?

Civan Haco Hülya Avşar'a aşık oldu mu?

Paylaş
Civan Haco Hülya Avşar'a aşık oldu mu?

Kürt sanatçı Civan Haco, Rudaw TV'de yaşamı ve müzik çalışmalarına ilişkin soruları yanıtladı

Kürt müziğinin en önemli isimlerinden Civan Haco, Erbil merkezli yayın yapan Rudaw TV'ye konuk oldu. Türkiye'ye ilk olarak 2003 yılında gelerek Batman'da konser verdiğini anlatan Civan Haco, şöyle dedi:


'ÇÖZÜM SÜRECİ YENİDEN BAŞLAMALI'

"Şu anda bunu tekrarlamam mümkün değil. Çünkü çözüm sürecinin bitmesi ile bölgede yeniden sıkıntılar yaşanıyor. Sorunların çatışma ve şiddet ile değil, konuşarak ve diyalog ile çözülmesinden yanayım ve çözüm sürecinin yeniden başlanmasını istiyorum."

Civan Haco, 2012 yılında Hülya Avşar ile yaptığı Kürtçe düet ve klibin hatırlatılması ve Hülya Avşar'a aşık olup olmadığının sorulması üzerine şunları söyledi:

'HÜLYA AVŞAR ÇOK MUHTEREM BİR DOST'

"Hülya Avşar'a aşık olmadım. Ama Hülya Avşar iyi bir arkadaş, iyi bir dosttur. Onu seviyorum, çok muhterem bir dosttur. Birlikte düet yaptık ve klip çektik. Çok ses getiren klip 35 milyon gibi rekor bir sayıda izlenip dinlenilmiş."



Civan Haco, 2012 yılında Aşık Daimi'nin eseri 'Ne Ağlarsın'dan uyarlanan 'Esmer' şarkısında Hülya Avşar ile düet yapıp klibini çekmişti. Civan Haco, Türkiye'ye geldiğinde, Hülya Avşar'ın yaptığı televizyon programına katılmıştı.



Haberin Devamı