Spor Club Brugge Başakşehir maç özeti

Club Brugge Başakşehir maç özeti

Paylaş
Club Brugge Başakşehir maç özeti

Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Belçika'nın Club Brugge takımıyla karşılaştı

Maç sona erdi Club Brugge 3 - 3 Başakşehir

82.DK:
Gole çok yaklaşıyoruz! Marcio Mossoro'nun ara pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Edin Visca son çizgiye inerek yerden pasını ön direğe doğru gönderiyor. Kaleciden önce topa hareketlenen Eljero Elia vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

79.DK: Yine serbest vuruş ve yine top ağlarımızda... Ceza yayı sağ tarafından kullanılan serbest vuruşta Stefano Denswil sol ayağı ile vuruşunu yapıyor ve barajın yanından geçen top sol köşeden filelerle buluşuyor.

74.DK: Teya gönderiyor. Marcio Mossoro kaleci ile karşı karşıya pozisyonda aşırtma vuruşunu yapıyor ve topu sol üst köşeden filelerle buluşturuyor.

74.DK: GOLL Visca ( 2 - 3 )

71.DK:
Savunmadan seken top ceza yayı içerisinde Edin Visca'nın önünde kalıyor. Edin Visca bekletmeden yerden vuruşunu yapıyor ancak bu top çok zayıf kalıyor ve kaleci Ethan Horvath uzanarak meşin yuvarlağa sahip oluyor.

66.DK: Beraberliği yakalayan temsilcimiz rakibinin konsantrasyon eksikliğini değerlendirerek baskısını artırıyor.

63.DK: Turuncu lacivertliler Eljero Elia ile 2-0 geriye düştüğümüz müsabakada 2-2'yi yakalıyor!

63.DK: GOLLL Eliyah 2 - 2

59.DK:
Teya gönderiyor. Marcio Mossoro ceza yayına girer girmez sol ayağı ile vuruşunu yapıyor ve topu iki direğin birleştiği sol üst köşeden filelerle buluşturuyor.

59.DK GOLL Mossoro ( 2 - 1 )

56.DK:
Jeremy Perbet'nin pası ile ceza yayının biraz gerisinde topla buluşan Ruud Vormer sağ ayağının içi ile vuruşunu yapıyor ancak kalecimiz Volkan Babacan sağ köşeye uzanarak bu topu çıkartıyor.

51.DK: Club Brugge savunmasının yaptığı hatayı değerlendirerek araya giren Emmanuel Adebayor topu rakibinden sökerek kaleci ile karşı karşıya kalıyor ancak hakem Paolo Silvio Mazzoleni, Emmanuel Adebayor'un rakibine faul yaptığını işaret ediyor.

48.DK: Sol kanattan gelişen atağımızda Mahmut Tekdemir ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Emmanuel Adebayor'un kafa ile indirdiği topu Marcio Mossoro kontrol edemiyor ve meşin yuvarlak ceza sahası içi sol çaprazına doğru yöneliyor. Bu noktaya hareketlenen Eljero Elia bekletmeden sert vuruyor ancak yerden seken top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.



46.DK: İkinci yarı başladı

İlk yarı sona erdi Club Brugge 2 - 0 Başakşehir

37.DK:
Teyı görüyor. Edin Visca ceza sahasına giriyor ve vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

31.DK: Sağ kanat köşe bayrağının hemen önünden kullandığımız serbest vuruşta Emre Belözoğlu ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

22.DK: Mahmut Tekdemir'in pası ile sol kanatta topla buluşan Eljero Elia dönerek ceza sahasına doğru hareketleniyor ancak hakem Paolo Silvio Mazzoleni golcü oyuncunun pozisyonunun ofsayt olduğunu işaret ediyor.

19.DK: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Ruud Vormer ortasını ceza sahası içi sağ çaprazına doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Lior Refaelov gelişine sağ ayağı ile vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

16:DK: Maalesef Stefano Denswil kullandığı frikikte top ağlarımızda



15.DK: Başakşehir maçın başında çok fazla top kaybı yapıyor. Yine birinci bölgede kaptırılan bir topta Brugge frikik kullanıcak.

8.DK: Sağ kanattan gelişen atağımızda Marcio Mossoro ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Eljero Elia kafa vuruşunu yapmak istiyor ancak tecrübeli oyuncunun pozisyonu ofsayt.

5.DK: Ev sahibi ekip Emmanuel Bonaventure'nin golü ile öne geçiyor. Orta sahada kaptırdığımız top sonrasında Lior Refaelov'un pası ile ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Emmanuel Bonaventure topu yaya doğru sürüyor ve yerden vuruşu ile meşin yuvarlağı sol köşeden filelerle buluşturuyor

5.DK: gol! Maalesef top ağlarımızda ( 1 - 0 )

3.DK Maça her iki takım da kontrollü başladı. Başakşehir kendi sahasnda top çeviriyor

1.DK: Maç başladı! Başarılar Başahşehir

CLUB BRUGGE - BAŞAKŞEHİR İLK 11'LER


Başakşehir: Volkan, Caiçara, Attamah, Epureanu, Clichy, Mahmut, Emre, Visca, Mossoro, Elia, Adebayor

Club Brugge: Horvath, Engels, Palacios, Denswil, Vormer, De Bock, Nakamba, Bonaventure, Perbet, Mechele, Rafaelov


Haberin Devamı