Gündem Son dakika! Cemal Kaşıkçı ile ilgili CNN International'dan korkunç iddia

Son dakika! Cemal Kaşıkçı ile ilgili CNN International'dan korkunç iddia

Paylaş
Son dakika! Cemal Kaşıkçı ile ilgili CNN International'dan korkunç iddia

CNN International, İstanbul’daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na girdikten sonra haber alınamayan gazeteci Cemal Kaşıkçı hakkında yeni bir iddia ortaya attı

ABD merkezli CNN International televizyonu, bir Türk yetkiliye dayandırdığı haberde Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğünü bildirdi. Medya kuruluşu, aynı haberinde Kaşıkçı'nın öldürüldükten sonra cesedinin parçalara ayrıldığının iddia edildiğini belirtti.

Haberin Devamı

AL JAZEERA: KAŞIKÇI'NIN CESEDİNİ KESME İŞLEMİ 7 DAKİKA SÜRDÜ

CNN'in haberinden kısa süre sonra Katar merkezli haber kanalı Al Jazeera de Cemal kaşıkçı olayıyla ilgili olarak flaş bir haber verdi.

Kanalın ismini vermediği bir Türk kaynağa dayandırdığı habere göre, Cemal Kaşıkçı, Konsolosluk binasında öldürüldükten sonra cesedi burada parçalara ayrıldı. 7 dakika süren cesedin parçalama işlemini ise Suudi otopsi uzmanı Salah Mohammed al-Tubaigy'i gerçekleştirdi.

Suudi otopsi uzmanı bu kan donduran işlemi gerçekleştirirken, yanında bulunan diğer Suudilere müzik dinlemeleri tavsiyesinde bulundu.

Al Jazeera'nin ismini açıklamadığı Türk kaynağa dayandırdığı haberin bir diğer ayrıntısına göre ise, tüm bu işlemler Başkonsolos'un odasında gerçekleştirildi.

'ÖLDÜRÜLDÜĞÜNE DAİR DELİLE ULAŞILDI'

Dün de Amerikan haber ajansı Associated Press'ten (AP) bir iddia gelmişti. AP, 'Türk polisi, Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğüne dair delile ulaştı' şeklinde iddiada bulunmuştu.

Haberin Devamı