Gündem CNN Türk reytinglerde de birinci

CNN Türk reytinglerde de birinci

Paylaş
CNN Türk reytinglerde de birinci

24 Mayıs 2018 Perşembe günü reyting sonuçları açıklandı. Seçimlere yakın, haber kanalların kıyasıya rekabet ettiği reyting mücadelesinde dün akşamın galibi belli oldu

Reyting sonuçlarına göre hem ABC’de hem de AB sıralamasında CNNTürk, ‘seçime doğru’ programıyla birinci sırada yer aldı. 4 saat boyunca değişmeyen sıralamada CNNTürk birinciliğini korudu.

Haberin Devamı

MUHARREM İNCE SORULARI YANITLADI

CNNTürk'te "Seçime Doğru Özel" programında Başak Şengül moderatörlüğünde gazeteci Hande Fırat, Hakan Çelik ve Murat Çelik sordu; Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce yanıtladı.

SEÇİMLE İLGİLİ MERAK EDİLENLERİ DEĞERLENDİRDİ

İnce, seçim süreci ve sonrasına dair bütün merak edilenleri CNNTürk'te değerlendirdi. Program, rating listelerinde ABC grubunda 6.47 ile ilk sırayı alırken diğer 3 haber kanalı 1.29, 1,01 ve 0.81 oranlarla takip ettiler. AB grubunda program 7.41 oranıyla ilk sırada yer alırken, diğer haber kanalları 1,62, 0.92 ve 0.82 oranlarla takip ettiler.

TWITTER DÜNYA SIRALAMASINDA BİRİNCİ OLDU

Dün ekrana gelen ve Muharrem İnce’nin katıldığı ‘Seçime Doğru’ programı Twitter dünya sıralamasında birinci sırada yer aldı. Uzun süre TT listesinden düşmeyen program #MuharreminceCnnTürkde Hashtag'i ile dünya sıralamasında yer aldı.

Haberin Devamı