Magazin Çoban Pervin Seferov O Ses Türkiye'ye damga vurdu!

Çoban Pervin Seferov O Ses Türkiye'ye damga vurdu!

Paylaş
Çoban Pervin Seferov O Ses Türkiye'ye damga vurdu!

O Ses Türkiye yarışmasına katılan Pervin Seferov dün programa ve sosyal medyaya damga vurdu

Çobanlık yaparak hayatını kazanan ve sosyal medyada söylediği şarkıyla fenomen olan Pervin Seferov, O Ses Türkiye yarışmasına katıldı.

Sosyal medyada daha önce videosunu görenler Pervin Seferov'u tanısa da jüri üyeleri onun hikayesini bilmiyordu. Acun Ilıcalı, Pervin Seferov'un yarışmaya katılmasını ise şöyle anlattı:

"Sosyal medyada özellikle Twitter üzerinden bize birçok haber geldi. Pervin Seferov'un türkü söylerken ki videosunu paylaşanlar onu O Ses Türkiye'de görmek istedi."


MURAT BOZ'U SEÇTİ


Pervin Seferov'a tek dönmeyen isim Yıldız Tilbe oldu. Gökhan, Murat Boz ve Hadise'nin döndüğü isimlerden Pervin Seferov, Murat Boz'u seçti.


İşte Pervin Seferov'un performansı...



PERVİN SEFEROV KİMDİR?


Aslen Azerbaycanlı olan Pervin Seferov, koyunları otlarken söylediği türkülerle fenomen oldu. Azerbaycan Neftçala kentine bağlı 400 haneli küçük bir köyde yaşan Pervin Seferov, 32 yaşında.


'MADDİ İMKANSIZLIKLAR NEDENİYLE SES EĞİTİMİ ALAMADIM'


Arabesk, opera ve klasik tarzda şarkı söylemeyi sevdiğini belirten Pervin Seferov, “Enstrüman kullanmayı da biliyorum ama maddi imkânsızlıklar nedeniyle ses eğitimi alamadım” dedi.

O Ses Türkiye yarışmasına katıldıktan sonra oldukça ünlenen Azeri şarkıcının ilerleyen günlerde neler yapacağı ise merak konusu oldu.











Haberin Devamı