Pazar Postası 'Çocuğuna 'Fast food' ve patates kızartması yedirenler haindir'
Paylaş
'Çocuğuna 'Fast food' ve patates kızartması yedirenler haindir'

Dokuz günlük uzun bayram tatilinde yedik içtik,bolca gezdik. Sonra da “Kilo mu aldık,çok mu abarttık?” diye söylenmeye başladık. “O halde işi uzmanına soralım” diyerek Ender Saraç’ın kapısını çaldık. Öyle sözler söyledi ki yiyeni de yemeyeni de düşündürecek.

ALEV GÜRSOY CİMİN

Haberin Devamı

alev.gursoy@posta.com.tr

Bayramda etler yendi, kavurmalar, pilavlar, sarmalar da cabası... Şimdi ne olacak?

Tüm yıl dikkat ediyorsanız bayramlarda biraz baklava, börek yemenin ziyanı yok. İki baklava yemekle, iki bardak limonata içmekle ki

Sosyal medyada yeme içme paylaşımları konusunde ne diyorsunuz?

Artık şu yediğiniz içtiğiniz, şeyleri paylaşma çılgınlığından vaz-ge-çin... Ayrıca Amerikan Psikiyatristler Birliği, sosyal medyada aşırı vakit geçirmek ve kendi özelini sürekli paylaşmak, özellikle güzelliğini ve fiziğini vurgulamanın ciddi bir psikiyatrik bozukluk olduğunu ve bu kişilerde ciddi kompleks yarattığını açıkladı.

Ben sosyal medyayı çok aktif kullanıyorum. 100 binlerce takipçim var. Mahrem hayatınızı paylaşmayın. Nazar denen bir enerji var. Bu virüs gibidir. O kadar zengin olmayan, güzel olmayan biri içinden enerji çıkarır. Boyut ötesidir. Auranızı deler.

Haberin Devamı

Çok güzelim derken sivilcen çıkar. Paranızı, güzelliğinizi, yediğinizi toplum yararına olmayacaksa paylaşmayın. Çok ciddiyim, sosyal medyadaki kötü göz ve enerji hayatınızı alt üst eder. Darmadağın olursunuz.