Türkiye (Son Dakika) Çocuğuna sarıldığı sırada başından vurup öldürdüler!

Çocuğuna sarıldığı sırada başından vurup öldürdüler!

Paylaş
Çocuğuna sarıldığı sırada başından vurup öldürdüler!

İstanbul Sultanbeyli’deki bir sokakta, çocuğuna sarılmakta olan bir babayı kafasından vurup öldürdüler. Çocuğun da babasıyla birlikte yere düştüğü olayın ardından saldırganlar arkalarına bile bakmadan kaçtı

İstanbul'da, Sultanbeyli Mimar Sinan Mahallesi Hikmetyar Caddesi üzerinde, bir yıl önce 4 kişinin yaralandığı kahvehane taranması olayının tarafları tekrar kavga etmişti. Geçtiğimiz günlerde yaşanan silahlı kavga sonucu iş yerinin önünde bulunan Savaş Can hayatını kaybetmişti.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, Savaş Can'ın, oğlu olduğu iddia edilen bir çocuğu sevdiği sırada vurulduğu ortaya çıktı.

ARAÇTAN İNDİ, GÖZÜNÜ KIRPMADAN ATEŞ ETTİ


Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan görüntülerde, motosikletli bir kişi, çocukla birlikte Savaş Can’ın iş yerinin önüne gelerek çocuğu bırakıyor. Çocuğun yanına giden Savaş Can da çocuğu sarılarak seviyor. Bu sırada iş yerinin önüne beyaz bir araç yanaşıyor. Araçtan inen saldırgan, çocuğunu sevmekte olan Savaş Can’nın başına ateş ediyor.


ÇOCUK DA BABASIYLA BİRLİKTE YERE YIĞILIYOR


Küçük çocuğun gözleri önünde vurulan Savaş Can yere yığılırken katil zanlısı beyaz araçla birlikte olay yerinden uzaklaşıyor.

Dehşet veren olayda çocuğun da Savaş Can’la birlikte yere düştüğü ve babasına tutunmaya çalıştığı görülüyor. Olayı gören vatandaşlar ise yardıma koşuyor.

(NOT: Kamera kaydındaki insanlık dışı anları yayınlamıyoruz)

​​


Haberin Devamı