Gündem Çocuğunu bırakıp fuhuşa kaçtı

Çocuğunu bırakıp fuhuşa kaçtı

Paylaş
Çocuğunu bırakıp fuhuşa kaçtı

Bursa'da 3 yıllık evli olan, 1 çocuk sahibi kadın, fuhuş için evden kaçmış

Bursa'da 3 yıllık evli olan 30 yaşındaki Nuray Ö., geçen ay 6 aylık oğulları F.'yi babası Abdurrahman Ö.'ye bırakıp evden kaçtı. Polis, 30 yaşındaki Abdurrahman Ö.'nün şikayeti üzerine Nuray Ö.'yü, birlikte fuhuş yaptığı öne sürülen 4 kadın ile birlikte gözaltına aldı.

Merkez Osmangazi İlçesi’nde oturan ve bir süredir işsiz olan Abdurrahman Ö., geçen ay oğlu Furkan ile kendilerini terk edip kaçan eşi Nuray Ö.'nünn hayatından endişe ettiğini belirterek, bulunması için Cumhuriyet Savcılığı’na başvurdu.

'KENDİ İSTEĞİMLE YAPTIM'

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kaçırıldığı düşünülen Nuray Ö.'nün telefonlarını savcılık izniyle dinlemeye aldı. Yapılan teknik takip sonucu Nuray Ö.'nün para karşılığı fuhuş yaptığını saptayan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, önceki gün üç ayrı eve yaptığı eş zamanlı baskında, Nuray Ö, ile birlikte fuhuş yaptığı ileri sürülen Özlem V. (29), Gülhan K. (35), Hüsne S. (29), Fatma Ş. (30) ve kendilerini pazarladığı öne sürülen Hakan Ç.'yi (29) gözaltına aldı.

Polisteki ifadesinde kendi isteğiyle fuhuş yaptığını söylediği ileri sürülen Nuray Ö. serbest bırakılırken, sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 4’ü kadın 5 şüpheli, ‘Fuhuşa aracılık etmek’ ve ‘Fuhuş için yer temin etmek’ suçlarından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Hüseyin TÜCCAR/BURSA, (DHA)