Gündem Çocuğunu markete gönderdi, karısını öldürdü!

Çocuğunu markete gönderdi, karısını öldürdü!

Paylaş
Çocuğunu markete gönderdi, karısını öldürdü!

Oğlunu markete gönderip, karısını öldüren baba polisteki ifadesinde önce 'karım intihar etti' dedi ama 11 yaşındaki oğlunun hali ekipleri harekete geçirdi!

Adana'da 52 yaşındaki Ekrem Demir, tabancasıyla polis merkezine giderek karısının intihar ettiğini söyledi. Emniyet müdürlüğünde sorguya alınan Demir, karısını kıskançlık tartışması sonrası öldürdüğünü itiraf etti.

Olay, akşam saatlerinde Ova Mahallesi'nde meydana geldi. İşçi emeklisi olan Ekrem Demir, kendisine ait ruhsatsız tabancayla Şakirpaşa Polis Merkezi'ne giderek eşinin tabancayla intihar ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Adresi alarak olay yerine giden polis ekipleri 43 yaşındaki Rubaşa Demir'i başından vurulmuş cesedine ulaştı.

Bu sırada çiftin evde bulunan en küçük çocuğu 11 yaşındaki Z.D. ile görüşen polis ekipleri olayın cinayet olabileceği ihtimali üzerine çalışmaya başladı.

Ekrem Demir, göz altına alınarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından sorguya alınan Ekrem Demir, eşi Rubaşa Demir'i öldürdüğünü itiraf etti. Ekrem Demir, ilk ifadesinde eşinin kendisini bir aydır aldattığından şüphelendiğini ve bu nedenle de akşam tartışmaya başladıklarını söyledi.

Evde bulunan 11 yaşındaki çocuğuna para vererek markete dondurma almaya gönderdiğini söyleyen Demir, daha sonra eşini tabancayla başından vurarak öldürdüğünü itiraf etti.

Haberin Devamı

Z.D. ise marketten döndükten sonra babasını telaşlı gördüğünü annesini sorduğunda ise "Düşüp bayıldı, sen bir yere kıpırdama odasına da girme. Ben birazdan geleceğim" diyerek ayrıldığını söyledi.

Olay nedeniyle şoka giren Z.D, psikolojik destek verilmek ve sosyal hizmet uzmanı eşliğinde ifadesi alınmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Olay yerindeki incelemenin ardından Rubaşa Demir'in cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.