Gündem Çocuğunu sevgilisinin kapısına bıraktı

Çocuğunu sevgilisinin kapısına bıraktı

Paylaş
Çocuğunu sevgilisinin kapısına bıraktı

Ankara'da, evli ve 3 çocuk annesi bir kadın, yasak aşk yaşadığı emlakçıdan doğurduğu çocuğunu poşette koyup sokağa terk etti

Bir günlük bebek soğukta ölürken, kadın tutuklandı. Ankara'nın Çankaya İlçesi'nde oturan evli ve 3 çocuk annesi Vehibe A., eşinin Romanya'ya işçi olarak gitmesinin ardından emlakçılık yapan Salman Y. (49) ile yasak aşk yaşamaya başladı.

Yasak aşk sonucu hamile kalan 34 yaşındaki Vehibe A., bu durumu Salman Y. adlı kişiye bildirmesi üzerine çift çocuğu aldırma kararı aldı. Bunun üzerine Salman Y., yasak aşk yaşadığı Vehibe A.'ya 200 TL vererek kürtajla çocuğu aldırmasını istedi.

Ancak Vehibe A., aldırmadığı çocuğunu geçtiğimiz Cumartesi günü evinin tuvaletinde doğurdu. Dünyaya getirdiği bebeğini bir poşet içerisine koyan Vehibe A., Salman Y.'nin Kırkkonaklar, Şemsettin Günaltay Caddesi'nde bulunan işyerinin önüne bıraktı.

Sabah saatlerinde iş yerine gelen bir çalışan ise durumu polisi bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, poşet içerisinde donarak ölmüş olan bebekle karşılaştı.

KADIN TUTUKLANDI

İnceleme başlatan Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri, poşet üzerinde bulunan bir isimden yola çıkarak Vehibe A.'ya ulaştı. Gözaltına alınan Vehibe A. ise suçunu itiraf ederken, "Salman Y. ile ilişkim sonucu hamile kaldım.

Kürtaj için bana 200 TL verdi, ancak bu para çocuk aldırmama yetmediği için doğurmak zorunda kaldım. Çocuğa sahip çıkması için işyerinin önüne bıraktım. Öldüğünden haberim yok" dediği öğrenildi.

Polis ekipleri, Salman Y.'yi de gözaltına alarak mahkemeye sevk etti. Zanlılardan Vehibe A. tutuklanırken, Salman Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Fevzi Kızılkoyun/ANKARA (DHA)