Gündem Çocuğunu su dolu kovada boğdu

Çocuğunu su dolu kovada boğdu

Paylaş
Çocuğunu su dolu kovada boğdu

Bergama'da, cinnet getiren kadın, ellerini bağladığı 8 yaşındaki kızını su dolu kovada boğup öldürdü

İzmir'in Bergama İlçesi'nde, cinnet getiren D.İ., önce ellerini ve kollarını iple bağladığı 8 yaşındaki kızını su dolu kovada boğarak öldürdü, ardından da ilaç içip canına kıymak istedi. Kocası tarafından yarı baygın halde bulunan D.İ. hastanedeki tedavisinin ardından Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne gönderildi.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Bir süredir psikolojik tedavi gören 36 yaşındaki D.İ., Ankara'ya giden kayınvalidesinin evine, Bergama Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu 2'nci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki kızı Sude İ. ile birlikte gitti. Cinnet getiren D.İ., ellerini ve kollarını iple bağladığı kızını, banyoda içerisine su doldurduğu kovada boğdu, ardından da tedavisi için kullandığı ilaçları içerek canına kıymak istedi.

HEMEN HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Apartmanın yakınlarında işyeri bulunan, bakkal, 36 yaşındaki Sural İ. telefonla aradığı eşine ulaşamayınca gittiği evde kızı ve karısının hareketsiz bedeniyle karşılaştı. Bunun üzerine Sural İ., kızıyla eşini otomobille Bergama Devlet Hastanesi'ne götürdü. S.İ.'nin yaşamını yitirdiği belirlendi,

D.İ. ise yapılan ilk müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavisinin ardından kendine gelen D.İ.'nin polise verdiği ilk ifadesinde kızını boğarak öldürdüğünü ardından da ilaç içerek canına kıymak istediğini söylediği öğrenildi.

Küçük kızın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. D.İ. ise hastanedeki tedavisinin ardından Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Öte yandan, D.İ'nin 12 yaşında bir oğlunun da olduğu öğrenildi.

BERGAMA, (DHA)