Gündem Çocuk anne skandalı

Çocuk anne skandalı

Paylaş
Çocuk anne skandalı

Şanlıurfa'da 15 yaşındaki kız, doğum yaptı. Çocuk annenin birlikte yaşadığı kişi gözaltına alındı. Yine Şanlıurfa'da bir kavgada fenalaşınca hastaneye götürülen 14 yaşındaki kız da 2 aylık hamile çıktı

DOKTORLAR İHBAR ETTİ

Haberin Devamı

15 yaşındaki hamile A.Ç. geçen cumartesi sancılanınca yakınları tarafından Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi’ne götürüldü. A.Ç. burada bir erkek bebek dünyaya getirdi.

Doktorlar kızın yaşının küçük olması nedeniyle durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Jandarma, çocuk annenin bir yıldır akrabası olan 24 yaşındaki Ahmet Kılıç ile imam nikahıyla yaşadığını tespit etti.

KAVGAYLA ORTAYA ÇIKTI

Ahmet Kılıç, Şanlıurfa’nın Örencik köyünde gözaltına alındı. Çocuk anne bebeğiyle birlikte ailesine teslim edildi. Öte yandan Şanlıurfa’nın Keremli köyünde önceki akşam kavga çıktı.

İhbar üzerine köye giden jandarma kavga nedeniyle fenalaşan 14 yaşındaki Ç.Ç. adlı kız çocuğunun hastaneye götürülmesini sağladı. Muayenenin sonucu görevlileri şaşırttı.

Haberin Devamı

AİLESİNE DE GÖZALTI

Çünkü Ç.Ç. adlı kızın 2 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Ç.Ç.’nin bir yıldır kendisinden 25 yaş büyük akrabası Hamza Çelik (39) ile imam nikahlı yaşadığı belirlendi.

Hamza Çelik’in yanı sıra bu yasa dışı beraberliğe onay veren kızın annesi Fadile ve babası Hasan Ç. de gözaltına alındı. Yasal işlem başlatılırken, hamile Ç.Ç. akrabalarına teslim edildi.

Hasan KIRMIZITAŞ/DHA