Türkiye (Son Dakika) Çocuk parkında intihar etti

Çocuk parkında intihar etti

Paylaş
Çocuk parkında intihar etti

Tekirdağ'da, evli ve 3 çocuk babası 63 yaşındaki Osman Gedik, çocuk parkında oturduğu bankta başına dayadığı tabancayı ateşleyerek yaşamına son verdi

Gedik’in üzerinde ’Borçlarımdan dolayı kimsenin yüzüne bakamıyorum. İntihar etmekten başka çarem yok. Ölümümden kimse sorumlu değildir’ yazılı not bulundu.

Gemilerde çarkçı yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 2 ay önce emekli olan evli ve 3 çocuk babası Osman Gedik, bugün 16.00 sıralarında sahildeki çocuk parkına gitti. Parktaki banklarda bir süre oturan Gedik, daha sonra yanındaki tabancayı çıkarıp başına dayayıp tetiği çekti. Bu sırada sahilde gezenler silah sesini üzerine korkarak polise haber verdi. Çocuk parkına gelen polis ve sağlık ekipleri, Osman Gedik’in yaşamını yitirdiğini belirledi.

Yapılan incelemede pantolonunun cebinden ’Borçlarımdan dolayı kimsenin yüzüne bakamıyorum. İntihar etmekten başka çarem yok, ölümümden kimse sorumlu değildir’ yazılı bir not buldu. Parkta yapılan incelemenin ardından Gedik’in cesedi, Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu sırada sahilde dolaşanlar ise şaşkın bakışlarla olanları izledi.

Olayı duyarak hastaneye gelen Osman Gedik’in yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Savcılık, Osman Gedik’in kimlere, ne kadar borcu olduğunu belirlemek için soruşturma başlattı.


Ruhan YALÇIN/TEKİRDAĞ, (DHA)

Haberin Devamı